Suomen kielen yksityisopettaja, Helsinki, Uplus Yksityisopetus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Uplus Privatundervisning är ett finlandssvenskt utbildningsföretag som hjälper elever att lyckas i skolan. Vi erbjuder läxhjälp och privatundervisning till alla ålders elever från grundskolan till gymnasiet. Läs mer på https://www.uplus.fi

Vi söker nu efter engagerade personer för att arbeta som privatlärare med målet att hjälpa högsstadie- och gymnasieelever att lyckas i skolan. Vi har för tillfället behov för 1-2 privatlärare i finska.

För att lyckas ska du förutom starka ämneskunskaper ha förmågan att förklara på ett sådant sätt att andra också förstår. Vi uppskattar tidigare erfarenhet av att lära andra eller arbete med barn och unga, men det viktigaste är att du har en positiv attityd som smittar av sig.

Vi ger dig ett ansvarsfullt och självständigt extra jobb, som både är meriterande och som ger dig möjlighet att utvecklas som pedagog. Arbetet är flexibelt och sker ofta eftermiddag eller kväll, antingen hemma hos kunden, på ett bibliotek, på webben eller hemma hos dig.

Blev du intresserad?

För att ansöka, fyll i rekryteringsblanketten:

https://uplus.zohorecruit.eu/jobs/Careers/42553000004205016/Privatl%C3%A4rare-i-finska?source=CareerSite

Arbetsposten fylls genast då lämpliga personer har hittats. Vi ser fram emot att höra ifrån dig redan idag!

Den som anställs skall visa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://uplus.zohorecruit.eu/jobs/Careers/42553000004205016/Privatl%C3%A4rare-i-finska?source=CareerSite