Asiakas- ja myyntineuvottelija, HL-Family Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Palkkaus: 2000€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Suomen suurin telemarkkinointiyritys rekrytoi uusia myyntineuvottelijoita kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Maksamme uusille kokoaikaisille työntekijöille kuukausipalkan, joka on 2000€. Voit ansaita enemmänkin provisioilla ja bonuksilla, mutta tienaat vähintään tuon 2000 euroa kuukaudessa riippumatta myyntituloksista.

Aiempi kokemus telemyynnnistä on eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme uudet työntekijät ammattimaisesti kädestä pitäen. Ammattitaitoiset kouluttajat auttavat ja opettavat sinua koko urasi ajan. Myymme tunnettuja aikakausilehtiä mm. entisille tilaajille ja näytelehden halunneille.

Koulutamme sinut yli 25 vuoden kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Kokemus myyntialalta nopeuttaa työnkuvan sisäistämistä, mutta suurin osa uusista työntekijöistämme tulee muilta aloilta. Voit olla ensimmäistä työtä etsivä nuori tai eläkepäiviä viettävä kokenut konkari. Ikä on meille vain numero ja työ sopiikin loistavasti kaiken ikäisille sekä erilaisissa elämäntilanteissa oleville. Liity sinäkin mahtavaan työporukkaamme!

Työaikamme ovat joustavat ja saat vaikuttaa niihin itse. Toimistomme ovat avoinna arkisin klo 9-21 sekä lauantaisin. Voit työskennellä esimerkiksi vakituisesti 9-16 tai tehdä toisinaan iltavuoroja muiden menojen mukaan. Koulutusjakson jälkeen meillä on mahdollista myös työskennellä etätyönä. Saat siihen tarvittavat välineet yritykseltämme.

Kauppa käy meillä hyvin ja vuosittainen myyntimme lasketaan miljoonissa euroissa.
HL-Familylle on myönnetty platinainen AAA-luottoluokitus, joka tarkoittaa, että olemme olleet korkeimmassa mahdollisessa luottoluokassa jo 10 vuotta. Samaan tulokseen on yltänyt alle yksi tuhannesosa suomalaisista yrityksistä. Tämä tarkoittaa, että yrityksemme on vakavarainen ja hoidamme asiamme kunnolla.

Työnhakulomake on nettisivuillamme https://hl-family.fi/rekrytointilomake/.

Voit myös soittaa myyntipäällikölle: 045 127 0090
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hl-family.fi/rekrytointilomake/