Nuoriso-ohjaaja, Kaarelan nuorisotyöyksikkö, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Palkkaus: 2785,34€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Kaarelan nuorisotyöyksikköön innostunutta nuoriso-ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 28.10.2024-31.12.2025 pelitoiminnan painotuksella.

Nuoriso-ohjaajana työskentelet Malminkartanon nuorisotalolla, jossa tarjotaan mielekästä vapaa-ajan toimintaa ja tukea 9-18-vuotiaille nuorille. Tehtäviisi kuuluu nuorisotalon avoimen toiminnan lisäksi pelitoiminnan kehittäminen ja ohjaaminen. Työskentelet pääsääntöisesti Malminkartanon nuorisotalon avoimessa toiminnassa nuoriso-ohaajana. Työtehtäviisi kuuluu avoimessa nuorisotalo työssä nuorten kanssa keskustelu ja heidän kanssa eri pelien pelaaminen, sekä muu yhteinen tekeminen.

Tehtävänäsi on luoda edellytyksiä nuorten toimijuudelle. Tarjoat tukea nuorille heidän erilaisissa elämäntilanteissaan ja työskentelet nuorten kanssa yksilöllisesti, pienryhmissä ja verkostoissa. Nuoriso-ohjaajana huolehdit siitä, että nuorilla on mahdollisuuksia harrastaa omalla alueellaan ja vaikuttaa lähiympäristöönsä. Teet nuorisotyötä sekä fyysisissä että digitaalisissa toimintaympäristöissa ja hyödynnät tietoperustaisuutta sekä tuotat ja jaat tietoa alueen nuorista.

Tehtävässäsi:
- ohjaat nuoria suunnitelmallisesti yksilötyössä ja pienryhmissä
- teet töitä nuorten verkostojen kanssa
- suunnittelet ja toteutat toimintaa yhdessä nuorten kanssa
- edistät nuorten vaikutusmahdollisuuksien ja osallisuuden toteutumista
- tuotat ja käytät tietoa nuorista ja heidän tarpeistaan
- luot kumppanuuksia, teet yhteistyötä ja edistät verkostojen ja oman työsi kautta nuorten hyvinvointia Koillisen alueella
- viestit monikanavaisesti ja yhdessä nuorten kanssa omasta toiminnastasi

Etsimme tähän mielenkiintoiseen ja tavoitteelliseen tehtävään nuoriso-ohjaajaa, jolla on intohimoa vaikuttaa nuorten hyvinvointiin ja halua tehdä laadukasta nuorisotyötä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, esimerkiksi yhteisöpedagogi (AMK). Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä tunnistaa nuorten tilanteita ja tarpeita sekä etsiä yhdessä nuoren ja hänen verkostojensa kanssa ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja empatiataitoja sekä valmiutta kehittää ja kehittyä työssä. Nuoriso-ohjaajana edistät yhdenvertaisuutta, ihmisoikeuksien toteutumista sekä kestävää kehitystä työssään. Sinulla on hallussasi erilaisia työkaluja ohjata ryhmää ja tehdä yksilötyötä. Eduksesi luemme kokemuksen nuorisotyöstä ja toiminnallisten menetelmien käytöstä.

Avoimen nuorisotalotoiminnan ohjaamisen lisäksi pääset käyttämään osaamistasi pelitoiminnassa ja liikunnan saralla. Lisäksi pääset tekemään jalkautuvaa nuorisotyötä osana yksikön yhteistä jalkautumista Kaarelan alueella.

Työ on pääsääntöisesti ilta- ja viikonlopputyötä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn viihtyisässä ympäristössä ja mukavassa porukassa. Työlläsi on yhteiskunnallista merkitystä ja palkitsemme mielellämme hyvistä työsuorituksista. Helsingin kaupungin työntekijänä saat myös runsaasti erilaisia henkilöstöetuja. Kaupunki tarjoaa muun muassa vapaa-ajan etuja, kuten runsaan henkilöstöliikunnan tarjonnan ja Epassin kulttuuri- ja liikuntaedun, lounasedun, työmatkalippuedun sekä alennuksia eri liikkeistä. Lisäksi kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset ovat etusijalla.

Haastattelut pidetään 17.10. klo 12-17 ja 18.10. klo 12-17.

Tehtävän hoitaminen edellyttää, että valituksi tulleen henkilön tulee toimittaa ennen työsuhteen vastaanottamista työnantajalle nähtäväksi rikosrekisterilain 6§:n 2. momentin mukaisesti rikosrekisteriote ja lisäksi huumausainetestiä koskeva todistus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KUVA-03-71-24