Erikoissuunnittelija, tekniikan osaamisyksiköt, Tampereen ammattikorkeakoulu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) ja Tampereen yliopisto muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan korkeakouluyhteisön. TAMK työelämäkorkeakouluna vastaa työ- ja elinkeinoelämän muuttuviin osaamistarpeisiin tuottamalla ammatillista korkeakoulutusta ja innovaatioita. Käytännössä tämä tarkoittaa sekä laadukasta opetus- ja ohjaustyötä että monipuolista TKIO-yhteistyötä muun työelämän kanssa. Kaiken kaikkiaan TAMKissa työskentelee noin 700 eri alojen asiantuntijaa monipuolisissa tehtävissä. Olemme Suomen toiseksi suurin ja vetovoimaisin ammattikorkeakoulu.

Lue lisää: https://www.tuni.fi/fi/tutustu-meihin/korkeakouluyhteiso-tyonantajana/tampereen-ammattikorkeakoulu-tyonantajana

Haemme TAMKin tekniikan osaamisyksiköihin

Erikoissuunnittelijaa

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.12.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

TAMKin kaksi tekniikan osaamisyksikköä, Rakennettu ympäristö ja biotalous (RYB) ja Teollisuusteknologia (TT), muodostavat yhden Suomen suurimmista tekniikan yksiköistä ammattikorkeakoulukentällä. Osaamisyksiköissä on opiskelijoita yhteensä noin 4400 ja henkilökuntaa noin 170.

Erikoissuunnittelija työskentelee molemmissa osaamisyksiköissä. Tehtävän keskiössä on tekniikan koulutuksen, pedagogiikan, TKI-toiminnan sekä jatkuvan oppimisen prosessien ja toimintojen tukeminen ja kehittäminen. Tehtävään sisältyy tuloksellisuuden ja laadunhallinnan edistämistä sekä tiedon keruuta, analysointia ja raportointia.

Arvostamme

- analyyttista, tavoitteellista ja oma-aloitteista työtapaa
- ammattikorkeakoulun toimintaympäristön ja toiminnan tuntemusta
- hallinnon toimintojen tuntemusta ja valmiuksia niiden kehittämiseen
- joustavuutta, vastuullisuutta ja hyvää paineensietokykyä
- erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

Tehtävä edellyttää

- sujuvaa kirjallista ja suullista viestintää suomeksi ja englanniksi
- kokemusta korkeakoulutuksen ja TKI-toiminnan tietojärjestelmistä sekä niiden sujuvaa käyttöä
- proaktiivista työotetta ja kokonaisuuksien hallintaa
- soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Tehtävässä on erinomainen mahdollisuus vaikuttaa osaamisyksiköiden koulutuksien, TKI-toiminnan sekä jatkuvan oppimisen kehittymiseen siten, että ne vastaavat tulevaisuuden muuttuvia osaamistarpeita.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistysala ry:n ammattikorkeakoulujen työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Tarjoamme

TAMKissa hyödynnämme joustavasti sekä etä- että lähityötä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, jotta saat sujuvan ja varman alun uuteen tehtävääsi. Mukavat ja ammattitaitoiset kollegat tukevat sinua työssäsi ja auttavat sinua onnistumaan.

Arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa ja tarjoamme monenlaisia työsuhde-etuja. Työsuhdematkalippu ja polkupyöräetu helpottavat työmatkaliikkumista. Henkilöstöllä on käytössään Smartumin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä mahdollisuus SportUnin liikuntapalveluihin.

Henkilöstömme voi vahvistaa osaamistaan Eduhousen monipuolisissa verkkokoulutuksissa. Käytössäsi ovat vaihtuvat koulutus-, valmennus- ja hyvinvointipalvelut, esimerkiksi hyvinvointia ja stressinhallintaa tukeva Auntie. Henkilöstö saa osallistua avoimiin korkeakouluopintoihin maksutta, mikäli ryhmissä on tilaa.

Terveystalo huolehtii henkilöstömme työterveydestä ja -hyvinvoinnista. Kampuksella palvelee Campusravitan henkilöstöravintola, josta saat lounaan edulliseen hintaan.

Lisätiedot:

Jouko Lähteenmäki, johtaja, Rakennettu ympäristö ja biotalous -osaamisyksikkö
jouko.lahteenmaki@tuni.fi, p. 040 520 0731

Hanna Kinnari-Korpela, johtaja, Teollisuusteknologia-osaamisyksikkö
hanna.kinnari-korpela@tuni.fi, p. 040 822 7601

Toivomme että jätät itsestäsi esittelyvideon hakemuksen lopussa olevan Recright-videotyökalun kautta.

Hakuaika päättyy 15.10.2024.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tamk.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=186&jbid=15