Tuotannonsuunnittelija/Suunnittelija-harjoittelij, ISS Palvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Siivouksen tuotannonsuunnittelu hakee innokasta osa-aikaista ja määräaikaistaSUUNNITTELIJAA/SUUNNITTELIJA-HARJOITTELIJA Ouluun loppuvuodeksi 2024.
Siivouksen tuotannonsuunnittelu on osa Operations Performancen alaisuudessa toimivaa siivouksen tuote- ja tuloksellisuusyksikköä. Toimit avustavissa suunnittelutehtävissä. Tuotannonsuunnittelussa työskentelee 11 suunnittelijaa. Nyt haemme 50%:een osa-aikaisuuteen suunnittelijaa/suunnittelija-harjoittelijaa työsuhteeseen, joka alkaa mahdollisimman pian ja päättyy vuoden lopussa.
Tuotannonsuunnittelijan/Suunnittelija-harjoittelijan vastuulla on tuottavan ja kannattavan suunnitelman tekeminen. Jokaisella suunnittelijalla on oma vastuualueensa, jonka puitteissa tehdään sopimusten muutoslaskentaa eri sovellusten avulla, tehdään kohdekäyntejä ja yhteistyötä asiakkaiden ja eri yksiköiden kanssa. Avustavat suunnittelutehtävät pitävät sisällään järjestelmien käyttämistä, tietojen kirjaamista ja selvitysten tekemistä.
Tuotannonsuunnittelijan/Suunnittelija-harjoittelijan tehtävässä tarkkuus, järjestelmällisyys ja ongelmanratkaiseminen ovat suunnittelijan luontaisia ominaisuuksia. Oman aikataulun hallinnan ja itsenäisen työskentelyotteen lisäksi hyvät viestintätaidot ja kyky työskennellä etätiimissä ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle. Sinulla on silmää sekä yksityiskohdille että kokonaisuuksille. Nopearytmisessä työssä jaksat olla keskusteleva haastavissa tilanteissa ja aikataulupaineen alla. Pystyt ilmaisemaan itseäsi sujuvasti ja selkeästi sekä kirjallisesti että suullisesti suomen kielellä.
Tehtävässä vaaditaan suunnittelukokemusta tai ymmärrystä siivouspalvelun tuottamisesta, vähintään AMK- tasoista koulutusta, hyvää paineensietokykyä, perustasoista excel-käyttäjän osaamista sekä valmiutta matkustaa asiakaskohteisiin ja tiimitapaamisiin kotimaan sisällä. Tehtävä edellyttää B-luokan ajokorttia. Erilaisten järjestelmien osaaminen, matemaattinen ajattelu ja analyyttinen työskentelyote sekä kokemus siivousalasta ovat eduksesi.
Tuotannonsuunnittelun tiimi on toinen toistaan tukeva tiimi, jota leimaa yhteenkuuluvuus, alan asiantuntijuus, positiivisuus, avoin ilmapiiri ja mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Valtakunnallisen ja kokeneen tuotannonsuunnittelutiimin keskellä on tilaa kasvaa siivouksen tuotannonsuunnittelun ammattilaiseksi. Etätöitä voi tehdä mahdollisuuksien mukaan, mutta toimistolla ollaan joka viikko. Töitä tehdään pääosin normaaliin toimistoaikaan.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän asiantuntijatiimissä, jossa on mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta. Pääset tässä tehtävässä sekä kehittämään, että kehittymään. Tule meille rakentamaan omaa ISS-urapolkuasi ja luomaan kanssamme tiloja, joissa on hyvä olla!
Lisätietoja tehtävästä antaa toimistotyöaikaan Performance Manager, Joona Laaksamo puhelimitse numerosta 050 526 0349 tai sähköpostilla joona.laaksamo@iss.fi.
Voisiko tämä olla sinun paikkasi? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta pian, kuitenkin viimeistään 2.10. Liitä myös CV mukaan. Olemme sinuun pian yhteydessä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://web103.reachmee.com/ext/I021/1907/main?site=9&validator=2f66ed9ad5d76e85e51c822409f63b1c&lang=FI&rmpage=apply&rmjob=2925&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol