Etsivä nuorisotyöntekijän sijaisuus, Kannuksen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hakuaikaa jatketaan 13.10.2024 klo 24.00 saakka. Aiemmin tehtävään hakeneet otetaan huomioon tehtävää täytettäessä.

Haemme etsivä nuorisotyöntekijän sijaista noin vuoden kestävään määräaikaiseen tehtävään.

Etsivän nuorisotyöntekijän tehtävänä on nuorisolain mukaisesti tavoittaa tuen tarpeessa oleva nuori ja auttaa hänet sellaisten palvelujen ja muun tuen piiriin, joilla edistetään hänen kasvuaan ja itsenäistymistään sekä pääsyään koulutukseen ja työmarkkinoille.

Kyseinen tehtävä painottuu ennaltaehkäisevään toimintaan kokonaisvaltaisesti 15-29 -vuotiaiden nuorten parissa yhteistyössä muiden palveluverkostoon kuuluvien kanssa. Työssään etsivä nuorisotyöntekijä tekee aktiivista yhteistyötä ympärillä toimivan moniammatillisen verkoston kanssa.

Hakijalta edellytetään alalle soveltuvaa korkeakoulututkintoa, opistotasoista- tai muuta alalle soveltuvaa koulutusta, hyviä vuorovaikutus-, ohjaus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Rohkeus ja kyky työskennellä pitkäjänteisesti nuoren kohtaamien vaikeidenkin asioiden ratkaisemiseksi on edellytys tehtävässä menestymiselle. Eduksi katsotaan nuorisotyön kokemus sekä ohjauskokemus erilaisista toimintaympäristöistä. Edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Toimen palvelussuhteen ehdot määräytyvät kuntien yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme kolmen (3) kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset liitteineen tulee toimittaa www.kuntarekry.fi -palvelun kautta 13.10.2024 klo 24.00 mennessä. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/616284/fi_FI