B2B-myyjä, TYKY-päivät ja elämykset, Erikoiskomennus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me Erikoiskomennuksella etsimme kokenutta huippuluokan B2B-myyjää Erikoiskomennuksen elämyksellisten TYKY-päivien myyntiin ja uusasiakashankintaan.

Erikoiskomennus tarjoaa Urjalassa sekä Ylivieskassa airsoft-operaatioita sisätiloissa. Kyseessä on värikuulasodan kaltainen peli sillä erotuksella, että pelaaminen tapahtuu sisätiloissa eivätkä airsoftisssa käytetyt kuulat hajoa ja sotke osuessaan. Aktiviteetti soveltuu mainiosti yritysten TYKY-päiviin.

Liikunnallisen ja adrenaliinintäyteisen tekemisen merkeissä päästään kokemaan tiiminä jotain aivan uutta ja joudutaan tilanteisiin, joissa ei menesty ilman luottamusta ja tiimityöskentelyä.

Pelien lisäksi asiakkaille tarjotaan oheistoimintaa, kuten ruokailut, saunat, paljut, illanviettoa ja majoitusta. Lisätietoa löydät osoitteesta https://www.erikoiskomennus.fi

Haussa on nyt myynnin ammattilainen, joka tuntee yrityskentän ja tuntee tavat lähestyä yrityspäättäjiä. Kohderyhmänä ovat kaikki yli 10 hengen yritykset alasta riippumatta Pirkanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueelta. Asiakkaiden kontaktointiin riittävät puhelin ja sähköposti, joten työskentelytapa on etätyö.

Voit tehdä työtä työntekijänä tai freelancer-yrittäjänä vapaasti oman aikataulun mukaan. Peruspalkan ja provision suhde riippuu sovittavasta kokonaisuudesta. Maksamme tehdyistä kaupoista huomattavan myyntiprovision (10% - 20%), joka mahdollistaa kuukausitasolla kiitettävän myyntituloksen myötä huomattavan provision.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:varaus@erikoiskomennus.fi