Laboratoriohoitaja, Kuopio, erikoisanalytiikka, ISLAB hyvinvointiyhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Palkkaus: 2800,25€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme ISLAB hyvinvointiyhtymään laboratoriohoitajaa (1) Pohjois-Savon Puijon laboratorioon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 13.1.2025 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen alkaessa tehtävän ensisijainen toimipiste on erikoiskemian laboratorio ja työhön kuuluu näytteenottoa. Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mielenkiintoisen työympäristön, jossa voit kehittää osaamistasi monipuolisesti. Työ on palvelussuhteen alkaessa pääsääntöisesti päivätyötä. Työyhteisössämme on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu. Tässä tehtävässä katsomme eduksi kokemuksen kromatografisista ja elektroforeettisista työmenetelmistä.

Laboratoriohoitajan tehtävässä toimimiseen vaaditaan laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Työtehtävään valittavan on toimitettava todistus työterveyshuollon käynnistä sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys. Edellytämme lisäksi riittävää suomen kielen taitoa ja tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Palkkauksessa noudatamme SOTE-sopimusta sekä siihen pohjautuvia, paikallisesti määriteltyjä tehtäväkohtaisia palkkoja. Tämän toimen tehtäväkohtainen palkka on palvelussuhteen alkaessa vähintään 2800,25 euroa / kk. Lisäksi maksamme työkokemuslisää, joka voi olla 3 % tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Noudatamme palvelussuhteessa kuuden kuukauden (6 kk) koeaikaa. Henkilöstöetuina tarjoamme muun muassa taukokahvit ja -teet, Epassin kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedut, kattavat työterveyspalvelut sekä työsuhdepolkupyöräedun.

Sähköinen hakemus pyydetään lähettämään 6.10.2024 klo 23:59 mennessä www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ISLAB-01-21-24/fi_FI