Koulunkäynnin ohjaaja Mäntysalon kouluun, Nurmijärven kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nurmijärvi - paremman arjen ilmiö

Nurmijärvi on reilun 44 000 asukkaan kasvukunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 700 eri alojen ammattilaista.

Oletko sinä uusi ilmiöntekijä?

Koulutuspalvelut hakee vakituiseen työsopimussuhteeseen

KOULUNKÄYNNIN OHJAAJAA Mäntysalon kouluun 08.10.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan

Koulunkäynnin ohjaajan työaika on 25 tuntia viikossa (+sisään tehtävät tunnit) ja työskentely tapahtuu pääsääntöisesti vuosiluokilla 4-9.

Koulunkäynnin ohjaajan tehtävänä on avustaa apua tarvitsevia oppilaita selviytymään koulutyön päivittäisissä tilanteissa.

Tehtävässä vaaditaan hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, yhteistyö- ja organisointikykyä, oma-aloitteellisuutta sekä kykyä työskennellä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Työ vaatii jatkuvaa läsnäoloa ja sitoutuneisuutta.

Kelpoisuusehtona on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinnon (aikaisemmin koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto) tai vastaavan ammattitutkinnon suorittaminen ( esim. lastenhoitaja, lähihoitaja tai nuoriso-ohjaaja).

Tehtävään valitun on palvelukseen tullessaan esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mäntysalon koulun rehtori Arto Sinisalo, puh. 040 317 4166.

Hakuaika päättyy 7.10.2024 klo 16.00 tai sopivan hakijan löytyessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Odotamme yhteydenottoasi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://nurmijarvi.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=6831&jbid=15