Sairaanhoitaja Psykiatrian poliklinikka, Kotka, Kymenlaakson hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Palkkaus: 2988,48€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kahta työstään innostunutta ja työn kehittämisestä kiinnostunutta sairaanhoitajaa Kotkan psykiatrian poliklinikalle psykoosityöryhmään. Toinen haettavista paikoista on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde ja toinen määräaikaisuus ajalle 15.10.2024-31.5.2025.

Psykoosityöryhmän sairaanhoitajan tehtävään psykiatrian poliklinikalla kuuluu hoidon tarpeen arviointi, hoidon suunnittelu ja toteutus sekä kuntoutukseen ohjaaminen moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Sairaanhoitajan työ on itsenäistä vastaanottotyötä, jonka vuoksi tarpeellisia taitoja ovat psykiatrisen menetelmä- ja hoitotyön osaamisen lisäksi kyky itsenäiseen päätöksentekoon.

Tukenasi työssä on laaja kirjo eri osaamisalojen asiantuntijoita kuten erikoislääkäreitä, sairaanhoitajia/terapeutteja, seksologi, ravitsemus- ja toimintaterapeutti ja sosiaalityöntekijöitä. Pyrimme siihen, että saat hyödyntää omia vahvuuksiasi työssäsi. Pääset vahvistamaan jo olemassa olevaa osaamistasi myös tarvittaessa erilaisilla koulutuksilla.

Vastaanottotyön lisäksi työhön kuuluu myös moniammatillista verkostotyötä eri tahojen kanssa.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus. Eduksi katsotaan kokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista työotetta sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja oman työn organisointiin. Arvostamme positiivista ja kehitysmyönteistä asennetta työhön sekä ennakkoluulotonta asennetta.

Meillä saat työskentelyäsi tukemaan ja kehittämään säännöllisen työnohjauksen sekä ammattitaitoisen tiimin ja lähiesimiehen tuen työhön. Organisaatio tukee työssäjaksamistasi mm. joustavalla työajalla sekä ePassi edulla.

Tehtävä edellyttää voimassaolevia lääkelupia, mahdollisten puuttuvien lupien suorittamista edellytämme heti työsuhteen alussa.

Noudatamme 6kk:n koeaikaa. Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan
Palkka 2 988,48 €
Aloitamme haastattelut hakuaikana.

Lisätietoja antaa
Palveluesimies Mari Järvisalo, puh 044 702 5819, mari.jarvisalo(at)kymenhva.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KYMENHVA-01-194-24/fi_FI