Toimialapäällikkö, IT-, sähkö-, kone-, maanmittau, Rovaniemen Koulutuskuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toimialapäällikkönä johdat IT-, sähkö-, kone-, maanmittaus- ja lentokoneasennusalojen kokonaisuutta ja vastaat tuloksellisuudesta, toiminnan kehittämisestä ja koulutuksen laadusta sekä kokonaisuudelle määriteltyjen toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta. Vastaat osaltasi alojen pedagogisen kehittämisen toimeenpanosta ja toimialan työelämäsuhteista ja työpaikoilla tapahtuvan oppimisen edistämisestä. Kehität ja koordinoit toimialojen tarpeista nousevia uusia avauksia

Toimit toimialan henkilöstön esihenkilönä ja päätät henkilöstön tehtävistä ja opetus- ja ohjaushenkilöstön työnjaosta REDUssa sovittujen periaatteiden mukaisesti. Vastaat toimialasi opiskelijoita ja opetus- ja ohjausjärjestelyjä koskevista asioista

Toimialalla on henkilöstöä noin 38. Henkilöstö sijoittuu tällä hetkellä Jokiväylän ja Sodankylän toimintayksiköihin. Virka täytetään 1.2.2025. Virkaan valittavan henkilön kanssa tehdään määräaikainen virkamääräys 11.11.2024 toimialapäällikön tehtäviin perehtymisen ajaksi. Toimialapäällikön esihenkilönä toimii rehtori/tulosaluejohtaja.

Tehtävään voidaan sisällyttää toimipaikkavastuita ja muita REDU-tasoisia erityistehtäviä, joista sovitaan erikseen.

Edellytämme
- edellytämme asetuksen 986/1998 mukaista opettajan kelpoisuutta (luku 5, ammatillinen koulutus)
- kokemusta esihenkilötyöstä
- ammatillisen koulutuksen ja koulutusjärjestelmän tuntemusta
- tieto- ja viestintäteknisiä taitoja
- hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja organisointitaitoja
- matkustusvalmiutta

Arvostamme
- asetuksen 986/1998 mukaista rehtorin kelpoisuutta
- tutkinnon perusteiden sekä koulutus- ja opiskeluhuoltolainsäädännön tuntemusta
- näyttöä tuloksellisesta toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä
- taitoa toimia erilaisissa yhteistyö- ja sidosryhmäverkostoissa.
- työ- ja virkaehtosopimusten (OVTES, KVTES) määräysten tuntemusta ja kykyä niiden soveltamiseen
- englannin kielen taitoa

Tarjoamme Sinulle merkityksellisen työn ja hyvän työyhteisön monialaisessa REDU-konsernissa ammatillisen koulutuksen parissa. Monipuolisten mahdollisuuksien avulla kannustamme Sinua kehittämään omaa osaamistasi. Tuemme työssäjaksamistasi kattavilla henkilöstö- ja hyvinvointieduilla. Kaikki toimintayksikkömme sijaitsevat lähellä Lapin kaunista luontoa, joka tarjoaa upeat puitteet oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen eri vuodenaikoina.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan ja vuosilomaoikeudet KVTES:n mukaisesti. Valitun henkilön on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen valinnan vahvistamista. Tehtävässä on mahdollinen kuuden kuukauden koeaika.

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, jätäthän hakemuksesi viimeistään 2.10.2024 klo 20.00 mennessä. Huom, kyseessä on jatkohaku. Aikaisemmin tulleet hakemukset huomioidaan jatkohaussa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619071/fi_FI