Myyjä, Sports Connection Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme sitoutunutta henkilöä myyntitiimiimme - oletko se sinä?

Etsimme Espoon Sellon kauppakeskuksessa sijaitsevaan Skechers-konseptimyymäläämme tuloshakuista ja sitoutunutta myyjää osa-aikaiseen työsuhteeseen 10 tuntia viikossa.
Skechers on kuluneiden kuuden vuoden aikana tehnyt uskomattoman matkan. Liiketoimintasuunnitelmamme on osoittautunut juuri oikeaksi. Keskityimme kahteen asiaan - tuotteisiimme ja työntekijöihimme. Osana Skechers-perhettä saat vastuuta ja tehtäviä, joista olet intohimoinen, etkä vähiten olla osa upeaa tiimiä. Me Skechersillä tiedämme, että työntekijämme tekevät eron!

Uutena myyjänä olet osa myymälän menestystä ja tuloksia - mikä tarkoittaa kaikkea varastotyöskentelystä, visuaalisista standardeista ja myyntiluvuista lähtien. Siksi on tärkeää, että olet hyvä keskittymään ja että osaat pitää yleiskuvan. Tämä myymälä on yksi tärkeimmistä myymälöistämme, ja siksi haluamme, että sinulla on kokemusta myymälätyöskentelystä. Jos olet täynnä energiaa ja motivaatiota ja näet itsessäsi vahvan profiilin ja sinulla on suuri tahto menestyä! Silloin olet etsimämme henkilö!

Työ:
- Myynti, neuvonta ja parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tarjoaminen.
- Yhdessä tiimin kanssa visuaalisten standardiemme noudattamisen varmistaminen.
- Osallistut aktiivisesti myymälän operatiiviseen toimintaan

Tietoa sinusta:
- Kokemus kenkäkaupasta on eduksi. Se, että rakastat vähittäiskauppaa on itsestäänselvyys!
- Tiimipelaaja ja hyvä viestijä
- Kyky tehdä uusia aloitteita ja osoittaa suurta vastuuntuntoa
- Ja ennen kaikkea arvostamme sitä, että sinulla on suuri ja positiivinen sitoutuminen!
- Suomen kielen taito on välttämätön, myös englannin kielen taito on tärkeää
- Olet vähintään 18-vuotias.

Tarjoamme:
- Koulutusta SKECHERS-konseptiin, kuten myyntiin, myymälän ulkoasuun, tilaamiseen, tavaran vastaanottoon ja huoltoon.
- Pääset osaksi konseptiltaan vahvaa kansainvälistä yritystä.
- Mahdollisuuden näyttää, mitä osaat maailman kolmanneksi suurimman jalkinemerkin kanssa.
- Rento työympäsristö ympäristö, jossa on loistavia kollegoita.
- Erinomaiset ura- ja kehittymismahdollisuudet myynnin ja tuotekoulutuksen osalta sekä mahdollisuus sisäiseen etenemiseen.
- Palkkaus kaupanalan TES.

Kiinnostuitko - niin kiirehdi hakemaan!
Tarvitsemme sinua aloittamaan mahdollisimman pian ja siksi haastatteluja tehdään jatkuvasti. Tehtävä suljetaan, kun olemme löytäneet oikean hakijan. Lähetä hakemus suomeksi tai englanniksi "Apply" -painikkeella. Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Heidi, +358 942 415 228

About Skechers
Skechers (NYSE: SKX), a global, Fortune 500® brand develops and markets a diverse range of lifestyle and performance footwear, apparel, and accessories. Developing comfort technologies is the foundation of all we do - delivering stylish, innovative, and quality products. Serving over 180 countries and territories, Skechers connects customers to products through department and specialty stores, e-commerce and digital stores, and through our more than 5,200 company-and third-party-owned retail locations. Headquartered in Southern California, with offices and distribution centers around the globe, Skechers has spent 30 years helping people of all ages look and feel good.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://app.jobmatchprofile.com/7suxr3/skechers-finland/2dyfqy/enu/myyja-sales-associate-10-hw