Palveluvastaava, oppisopimus, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Palkkaus: 2013,88€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme ruoka- ja puhtauspalvelutehtävistä kiinnostuneita henkilöitä palveluvastaavan oppisopimuskoulutukseen. Meillä on tarjolla paikka kolmelle oppisopimustyöntekijälle.

Oppisopimus on määräaikainen työsuhde, jonka aikana opiskelet ja suoritat meillä työn ohessa kaksi osaa tutkinnosta:
- palvelukeittiön toiminnot
- oppilaitosten ja päiväkotien puhtauspalvelut.

Oppisopimuksen aikana työskentelet päiväkodin keittiötehtävissä ja siivoustehtävissä. Tehtäviisi kuuluu aamu- ja välipalojen valmistus sekä lounasruoan käsittely. Hoidat myös päiväkodin siivoustöitä sekä opettelet suunnittelemaan itsenäisesti päivittäistä toimintaa, huolehtimaan tilauksista, budjetin hallinnasta ja omavalvonnasta. Oppisopimuksen aikana sinua ohjaa ja auttaa nimetty työpaikkaohjaaja.

Oppisopimuksen jälkeen sinulla on loistava mahdollisuus työllistyä meille alan tehtäviin. Palveluvastaavan työ on itsenäistä ja vastuullista, ja lasten iloinen meininki tekee työstäsi entistäkin miellyttävämpää.

Työaikasi on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa ja työpäiväsi alkavat aikaisin kello 7 aikoihin. Työpaikkasi sijaitsee joko Helsingin Kalasatamassa, Arabianrannassa tai Lauttasaaressa. Voit esittää hakuvaiheessa toiveen työpaikan sijainnista.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta:
- aikaisempaa työkokemusta keittiötehtävistä sekä hygieniapassia
- motivaatiota puhtauspalvelutyön opetteluun
- hyvää suomen kielen taitoa (mm. ohjeiden lukeminen, erityisruokavalioista huolehtiminen, kommunikointi päiväkodin henkilöstön kanssa)
- tietokoneen käytön perustaitoja
- asiakaspalvelutaitoa.

Suomen suurimman työnantajan vakauden lisäksi tarjoamme sinulle kattavat henkilöstöedut. Voit myös itse vaikuttaa ansioihisi erilaisilla palkkioilla, ja tarjoamme apua myös asunnon etsimisessä.

Mikäli haluat päästä osaksi Helsingin siisteintä työpaikkaa, hae mukaan heti. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Ensimmäiset haastattelut pidetään 8.10.2024. Jos sinut valitaan tehtävään, on sinun esitettävä ennen työn aloittamista hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto sekä rikosrekisteriote lasten kanssa toimimista varten.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/PALKE-02-147-24