Tuoteasiantuntija K-ryhmään, Kesko Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Tuoteasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.  Aloitus sopimuksen mukaan.  Tehtävän työaika on 37,5h / viikko. Tehtävässäsi vastaat Päivittäistavaran Käyttötavaratoiminnoissa osana Pukeutuminen tuotelinjan hankintaa tuotetiedoista nimetyissä tuotealueissa. 

Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Tuoteasiantuntijana toimit aktiivisesti ja laaja-alaisesti osana Käyttötavaran hankintaa hyvässä yhteistyössä oman yksikkösi, tavaravirranohjauksen ja muiden sidosryhmien kanssa. Vastaat nimettyjen tuoteryhmien tuotetietojen hallinnasta, oikeellisuudesta, ylläpidosta ja kehittämisestä. Tuet yhteisten tavoitteiden saavuttamista varmistamalla laadukkaat ja ajantasaiset tuotetiedot. Toimintatavoiltasi olet tarkka sekä huolellinen ja organisointikykysi mahdollistaa useiden asioiden hoitamisen samanaikaisesti. 

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan alan monipuolisen ja muuttuvan maailman. 

Tarjoamme sinulle: 
Monipuolisen työn ja osaavat työkaverit sekä innostuneen tiimin Mahdollisuuden kehittää K-kauppojen asiakaskokemusta Kehittymismahdollisuudet mielenkiintoisissa ja haasteellisissa työtehtävissä  Näköalapaikan Suomen johtavassa päivittäistavaraketjussa Odotamme sinulta: 
Kokemusta tuotetietotiimissä toimimisesta Hyvää tiimityöskentelytaitoa, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn pitkäjänteisesti ja tarkasti Vahvaa SAP, QlikSense, PIM, K-DAM, A2G  ja Excel-osaamista sekä muiden Office-ohjelmien hallintaa Kiinnostusta ja valmiuksia opetella myös uusien tietojärjestelmien käyttöä.  Sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa Vähittäiskaupan ketjutoiminnan tuntemus sekä pukeutuminen tuotelinjan tuotealueiden tuntemus katsotaan eduksi 
Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla Hakkilassa. 

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Osto- ja myyntipäällikkö Terhi Pelin, sähköpostitse terhi.pelin@kesko.fi tai puhelimitse 050 5023892 perjantaina 04.10.2024 klo 14.00-15.00. 

Lähetä hakemuksesi 07.10.2024 mennessä oheisen linkin kautta. 

Mitä tarjoamme sinulle?
 - 40000 K:laisen yhteisö
 - 5000 tietotyöläistä Suomessa
 - 1800 asiantuntijaa K-Kampuksella
 - 400 asiantuntijaa Tampereen toimipisteessä
 - 1100 K-ruoka-, K-rauta- ja Intersport-kauppiasta
 - Lähes 2 miljoonaa asiakaskohtaamista joka päivä
 - Toimintaa 8 maassa
 - Suomen suurin vähittäiskauppa
 - Vähittäismyynti 14 mrd. euroa
 - 3 toimialaa: Ruokaa, rakentamista ja autoja
 - 22000 työntekijää kaupoissa Suomessa
 - Yksi maailman vastuullisimmista kaupoista
 - A community of 40000 employees
 - 5000 knowledge workers in Finland
 - 1800 experts at the K Kampus
 - 400 experts at the Tampere office
 - 1100 K-ruoka-, K-rauta- and Intersport retailers
 - Almost 2 million customer encounters every day
 - Operations in 8 countries
 - Finland's largest retailer
 - Retails sales 14 Billion €
 - 3 trades: Grocery, Building & technical and Car
 - 22000 store employees around Finland
 - One of the world's most responsible stores
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/253661/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer