Omvårdnadsledare, Eckerö kommun
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Eckerö kommun lediganslår tjänsten som omvårdnadsledare på heltid till det effektiverade serviceboendet Solgården med heldygnsomsorg med start 1.1.2025 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är tillsvidare. Omvårdnadsledaren är enhetschef inom äldreomsorgen och är anställd i ett tjänstemannaförhållande. Tjänsten är 100% administrativ.

Till omvårdnadsledarens arbetsuppgifter hör bl.a. att leda och planera den operativa verksamheten inom hemtjänsten och Solgården samt styrning av klientarbetet. Du har även ansvar över schemaläggning, administration, fakturakontering, budgetuppföljning, personalärenden, vårdplaneringsmöten samt övriga tillhörande ledningsuppgifter inom äldreomsorgen. Omvårdnadsledaren följer en skild tjänstebeskrivning och delegeringsordning.

Omvårdnadsledaren är förman för vård-, lokalvård-, köks samt övrig personal inom äldreomsorgen. Omvårdnadsledarens förman är barn- och äldreomsorgsledaren.

Meriterande för tjänsten är arbetserfarenhet inom administration och ledarskap.

Som person i din yrkesroll ska du vara trygg i din yrkesutövning, positiv till förändring, kunna arbeta självständigt men även ha lätt för att samarbeta med andra för att få en fungerande personaladministration. Du ska vara lösningsorienterad, flexibel, initiativtagande, samarbetsvillig samt vilja utveckla verksamheten så att våra boende och övriga klienter samt personal trivs och mår så bra som möjligt. Äldreomsorgens främsta resurs är personalen, så det är viktigt för oss att du är bl.a. med och rekryterar kompetent personal samt ser till att den personal som finns mår bra och känner delaktighet och meningsfullhet i arbetet.

Äldreomsorgen i Eckerö kommun hör till en av kommunens kärnverksamheter och är av stort allmänt intresse bland kommuninvånarna och de förtroendevalda. Som omvårdnadsledare förväntas du vara med och planera samt förverkliga de målsättningar, planer och förändringar som uppgörs i nära samarbete med barn- och äldreomsorgsledaren.

Kompetenskravet är, i enlighet med äldrelagen (2020:9) § 22, en för uppgiften lämplig examen från universitet, högskola eller yrkeshögskola som omfattar minst tre års heltidsstudier. Därutöver krävs kännedom om branschen samt tillräcklig ledarskapsförmåga.

Lönepunkten är enligt AKTA: 04SOS030 och den uppgiftsrelaterade lönen är 3 593,45€/månad + eventuella arbetserfarenhetstillägg och individuella tillägg. Arbetstiden är 38,25h/vecka kontorstid måndag-fredag med möjlighet till viss flexibilitet enligt överenskommelse.

Eckerö kommun erbjuder friskvård upp till 300€/år och utökad företagshälsovård för kommunens anställda. Vi är måna om att värna om personalen och försöker se till att alla har det så bra som möjligt på och utanför arbetsplatsen.

Sedvanlig ansökan med CV, personligt brev och intyg som bestyrker behörighet skickas till Eckerö kommun, Södra Överbyvägen 8, 22270 Eckerö eller per e-post till info@eckero.ax, senast den 20 oktober. Märk ansökan med "Ansökan omvårdnadsledare".

Kontaktperson:
Barn- och äldreomsorgsledare Axel Söderback, 050 404 3252 eller kommundirektör Petri Rautanen, petri.rautanen@eckero.ax, 018 329 331.

Vi ser fram emot din ansökan!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:petri.rautanen@eckero.ax