Alueneuvolalääkäri, perhekeskuksen lääkäripalvelu, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työ on kliinistä potilastyötä ensisijaisesti lastenneuvolassa, ja sovittaessa myös äitiysneuvolassa. Alueneuvolalääkärille ohjataan asiakkaita, joilla on erityisiä tarpeita neuvolaseurannan näkökulmasta, kuten kehityksen, kasvun tai muun lapsen arkeen vaikuttava huolia. Työ sisältää myös terveystarkastuksia, uusien lääkärien perehdyttämistä, konsultaatioihin vastaamista sekä monialaista yhteistyötä asiakkaidemme asioissa. Lisäksi toivomme aktiivista osallistumista toiminnan kehittämiseen. Pääset osaksi työyhteisöä, johon kuuluu seitsemän neuvolalääkärin lisäksi koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa sekä lasten erityisvastaanotoilla lastenpsykiatrian ja lasten kehityksellisten asioiden parissa työskenteleviä kollegoita. Työnkuvaan liittyy myös tiivis yhteistyö neuvolan terveydenhoitajien kanssa. Halutessasi työnkuvaasi voidaan sisällyttää myös koulu- tai opiskeluterveydenhuollon tai lasten erityisvastaanottojen työtä. Työaikaliukuma mahdollistaa jouston työajoissa. Osa-aikatyö on mahdollinen. Kokouksista ja koulutuksista osa on kaikkien yhteisiä, ja osa suunnattu erikseen neuvolalääkäreille. Tiimimme lääkärit viihtyvät hyvin työssään ja yhteishenki lääkäreiden kesken on erinomainen.

Lääkäreillä on säännölliset kokoukset, työnohjaus on järjestetty. Kouluttautumiseen kannustetaan, ulkopuolisiin koulutuksiin on mahdollisuus osallistua, ja lisäksi järjestetään sisäisiä koulutuksia lääkäreiden toivomista aiheista.

Työpisteet sijaitsevat ensisijaisesti Espoon alueella, jossa toimii 11 äitiys- ja lastenneuvolaa sekä keskitetty ajanvaraus- ja neuvontayksikkö. Neuvolatoiminnan lääkäripalvelut organisoidaan yhteistyössä terveysasematoiminnan kanssa.

Työpaikan nimi ja osoite: Neuvolan lääkäripalvelut, Perhekeskuksen lääkäripalvelut, Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen palvelualue, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
Työaika: 38 h 15 min / viikko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimus:
Laillistettu lääkäri, jolla lupa toimia tehtävässä ilman toimintarajoituksia.

Tehtävässä edellytetään:
Kokemusta neuvolatyöstä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sekä myönteistä suhtautumista työn kehittämiseen. Hyvää suullista ja kirjallista suomenkielentaitoa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.
Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Eduksi luetaan soveltuvan alan erikoislääkäripätevyys sekä ruotsinkielen taito.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-04-336-24/fi_FI