Lähihoitaja, terveysasematoiminta, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme terveyskeskusavustajaa terveysasematoimintaan. Työtehtävät sisältävät potilasasiakirjoihin liittyvää asiakirjahallintaan sekä toimisto- ja arkistotöitä. Terveysasemakohtaisesti sovittavia työtehtäviä liittyen terveysaseman toiminnan varmistamiseksi. Tehtävä voi jatkua muuttokoordinaattorin projektityönä vuonna 2025 määräajan.

Työpaikan nimi ja osoite: Kivenlahden terveysasema, Meriusva 3 ja Matinkadun terveysasema, Matinkatu 1.
Työaika: klo 7.30 -16 välillä sopien.
Tehtävä on määräaikainen.

Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Suomenkielen suullista ja kirjallista hyvää osaamista.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä
Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme aiempaa kokemusta terveysasema- ja toimistotyöstä. Hyödylliseksi tehtävän hoidossa korostuu isäksi työyhteisötaidot tietoteknisten taitojen lisäksi. Muuttoon liittyen organisointi- ja logistisista taidoista on paljon hyötyä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-05-580-24/fi_FI