Lähihoitaja, Koskelan seniorikeskus, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Palkkaus: 2436,96€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olisiko nyt oikea aika? Olemme rakentamassa uutta toimintakulttuuria muistisairaiden ihmisten hyvään elämään ja henkilökunnan hyvinvointia edistävää ryhmäkotia.

Haemme lähihoitajaa vakinaiseen toimeen Koskelan seniorikeskuksen yksikköön N7. Yksikkö N7 on 15-paikkainen vaikeasti muistisairaiden ryhmäkoti. Työt voi aloittaa 21.10.2024 tai sopimuksen mukaan.

Perustehtävämme on tuottaa hoitoa ja hoivaa, niin että asukkaamme voivat kokea elämänsä merkitykselliseksi ja arvokkaaksi. Pidämme tärkeänä, että asukkaamme voivat osallistua mielekkääseen toimintakykyä edistävään ja ylläpitävään toimintaan. Henkilökuntamme on innostunutta, osaavaa ja meillä on hyvä ilmapiiri. Työskentelemme asukkaiden kotona ja käytämme kodinomaisia vaatteita. Työ on kolmivuorotyötä. Toteutamme Terveet työajat -periaatetta.

Lähihoitajana toimit vastuuhoitajana moniammatillisessa tiimissä. Tehtävänäsi on asiakkaan hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi. Meillä on keskeistä hoitotyössä asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen tukeminen, yksilöllinen ja yhteisöllinen toimintatapa sekä yhteistyö omaisten kanssa. Noudatamme asiakkaiden kanssa kinestetiikan mukaista tapaa toimia ja koulutamme henkilökuntamme kinestetiikkaan. Päivittäiskirjaamisessa käytössä on APOTTI-toiminnanohjausjärjestelmä sekä RAI-järjestelmä.

Lähihoitajana olet motivoitunut, rohkea ja luova. Sinun on helppo tehdä tiimityötä ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Pidät haasteista, sinulla on hyvä huumorintaju ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Uuden seniorikeskuksen Uudisrakennushanke on käynnistynyt vuonna 2023. Muutto uusiin tiloihin on vuonna 2027.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla. Lisäksi voit viettää esimerkiksi kesälomasi henkilöstön omalla virkistyssaarella.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa.

Ryhmähaastattelu järjestetään perjantaina 11.10.2024 klo 9.00. Hakuprosessin aikana ilmoitamme ryhmähaastatteluun osallistujat.

Kelpoisuusehdot:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55§:n mukaistaa tuberkuloosiselvitystä.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023, 28§) mukainen rikosrekisteriote.

Luemme eduksi kokemuksen työstä muistisairaiden ryhmäkodissa ja hoitotyöstä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-03-612-24