Opinto-ohjaaja, Helsingin medialukio, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme opinto-ohjaajaa Helsingin medialukion yhteisölliseen ja ammattitaitoiseen joukkoon ajalle 23.10.2024-13.6.2025. Noudatamme virkasuhteessa vuosityöaikaa.

Opinto-ohjaaja toimii tiimissä yhdessä neljän muun opinto-ohjaajan kanssa. Opinto-ohjaaja ohjaa opiskelijoita erilaisissa opintoihin liittyvissä asioissa ja opiskelutaidoissa. Opiskelijan kanssa työskennellään opintojen suunnittelussa ja jatko-opintoihin liittyvissä kysymyksissä.

Helsingin medialukio on aktiivinen ja muutoskykyinen oppimisyhteisö, joka rohkaisee jäseniään kantamaan vastuuta sekä itsestään että ympäröivästä maailmasta. Yhteiskunnallinen keskustelu, vastuullinen vaikuttaminen ja kestävän tulevaisuuden rakentaminen ovat lukiossamme tärkeitä. Kielitietoisen pedagogiikan kehittäminen ja kulttuurisen moninaisuuden vahvistaminen ovat työyhteisömme vahvuuksia. Tule mukaan rakentamaan kestävää tulevaisuutta yhdessä osaavan ja energisen työyhteisön kanssa!

Kelpoisuusehto:
Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon.

Määräaikaiseen virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Luemme eduksi kokemuksen lukion opinto-ohjauksesta ja Primus-/Kurre -osaamisen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-03-170-24