Jakeluyhtiön jakelunhoitaja Kuopioon, Suomen Suoramainonta Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mediakonserni Keskisuomalainen - Tuomme mediat lähelle

Olemme yli 150-vuotias suuri suomalainen mediakonserni. Kuljemme omaa polkuamme tuomalla yhteen valtakunnallisen median voimavarat ja paikallisen median kyvyn olla lähellä lukijaa. Konsernissamme työskentelee yli 5 000 oman alansa rautaista ammattilaista. Määrittelemme joka päivä sitä, miltä median tulevaisuus näyttää. Mediakonserni Keskisuomalainen on yksi Suomen johtavista mediayhtiöistä - tavoitamme yli 70 prosenttia suomalaisista.

Läpi konsernin pyrimme panostamaan reiluun ja avoimeen kulttuuriin ja ammatilliseen kehittymiseen. Tutustu meihin lisää työnantajana osoitteessa keskisuomalainen.com(https://keskisuomalainen.com/mediakonserni-keskisuomalainen-tyonantajana/)

Suomen Suoramainonta Oy:n jakaa kaupunkilehtiä, mainoksia ja muita painotuotteita yli kahteen miljoonaan kotitalouteen koko Suomen alueella. Suomen Suoramainonta on osa Mediakonserni Keskisuomalaista. Lue lisää Suomen Suoramainonta Oy:stä ja sen palveluista osoitteessa https://ssm.fi/ ja jakelutyöstä osoitteessa www.jakajaksi.fi(https://www.jakajaksi.fi/).

Etsimme nyt Kuopion toimipisteeseen JAKELUNHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Jakelunhoitaja työskentelee toimistotehtävissä yksikön päällikön apuna vastaten alueen mainostenjakelun toteutumisesta. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu jakajien rekrytointia, työhön perehdyttämistä ja palkkojen laskemista sekä laadunvalvontaa ja asiakaspalvelua. Toimistotyön lisäksi työnkuvaasi kuuluu tarvittaessa myös kuljetus- ja varastotöitä, kuten tavaran vastaanottoa, mainospainotuotteiden niputusta sekä mainosten ja lehtien jakelua.

Toivomme sinulta itsenäistä ja aktiivista työotetta. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja ahkera ja osallistuu rohkeasti toimintojemme kehittämiseen. Nautit haasteista ja ongelmanratkaisusta ja palvelet asiakkaitamme positiivisella asenteella nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja kiireenkin keskellä.

Edellytämme sinulta IT-peruskäyttötaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisua. Englannin kielitaidosta on hyötyä tehtävän hoitamisessa. Tarvittaessa hyppäät myös pakettiauton rattiin kuljettamaan jakelussa olevia tuotteita jakajillemme ja siksi edellytämme vähintään B-luokan ajokorttia.

Tarjoamme sinulle vastuullisen, mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävänkuvan, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi.

Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin toimistotyöaikaa (viikkotyöaika 37,5 tuntia). Palkkaus tehtävässä on Medialiiton ja Viestintäalan toimihenkilöt Grafinet ry:n välisen työehtosopimuksen mukainen (palkkaryhmä 111 ) 2041€. Palkan lisäksi käytettävissäsi ovat lounas- ja liikunta-/kulttuuriedut sekä työterveyshuollon sairaanhoitopalvelut.

Jos olet etsimämme moniosaaja, joka nauttii toiminnantäyteisistä työpäivistä, lähetäthän hakemuksesi sähköisesti viimeistään 13.10.2024. Toimi ripeästi, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Tommi Siltanen puhelimitse 0505430854 tai tommi.siltanen@ssm.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://keskisuomalainen.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=1034&jbid=15