Koulunkäyntiohjaaja, Riihimäen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Riihimäen kaupungin sivistyksen- ja hyvinvoinnin toimialueella Lasitehtaan koululla on haettavana koulunkäyntiohjaajan määräaikainen työsuhde ajalle 7.10.2024 - 31.5.2025.

Tehtävä on sijoitettu Lasitehtaan koululle perustettuun pienten 1-2 lk oppilaiden valmistavalle luokalle. Henkilön työtehtävät ovat valmistavan luokan lasten perusopetuksen koulutunneilla. Koulunkäyntiohjaajan vakanssin tuntimäärä on 15 tuntia/viikko.

Haemme työyksikköömme innostunutta ja osaavaa työntekijää, jolla on joustavuutta sekä hyvät yhteistyö- ja tilannehallintataidot. Arvostamme reipasta, oma-aloitteista ja ammattitaitoista otetta työhön sekä halua olla perustamassa uutta luokkaa. Tarjoamme monipuolisen työympäristön, jossa on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoaan. Opetus tapahtuu suomen kielellä, mutta eduksi on myös venäjän tai ukrainan kielen osaaminen.

Toivomme tehtävään valittavalta sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön lain 540/2018 28 §:n tai siirtymäsäännösten § 75, mukaista kelpoisuutta. Aikaisempi työkokemus koulunkäyntiohjaajan tehtävissä perusopetuksessa katsotaan eduksi.

Ennen työsopimuksen solmimista valitun tulee esittää nähtäväksi rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 7.10.2024 klo 12.00. Haastatteluja järjestetään joustavasti hakemusten saavuttua. Valinta voidaan tehdään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Mahdolliset paperihakemukset pyydämme toimittamaan osoitteella Hirsimäen päiväkoti, varhaiskasvatusyksikön johtaja Hanna Uusi-Rauva, Savikonkatu 22, 11100 Riihimäki.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620963/fi_FI