Sähköasentaja, Eltex Sähkö ja Automaatio Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Eltex laajentaa toimintaansa - etsii Helsinkiin sekä Tampereelle sähkö- ja automaatioasentajia

Joukkue ei pärjää kovin pitkälle yhdellä kentällisellä. Asentajat ovat juuri niitä henkilöitä, jotka nousevat korvaamattomaan rooliin ratkaisupeleissä. Siksi vain joukkue, jossa on luotettavia sekä ammattitaitoisia tekijöitä, voittaa mestaruuksia. Nyt me etsimme joukkueeseemme seuraavaa jäsentä.

Eltex on täyden palvelun automaatio- ja sähköurakointitalo, joka toteuttaa muun muassa rakennusautomaatioasennuksia ja -kaapelointeja Suomen johtaville järjestelmätoimittajille. Eltex toteuttaa myös kaasuvalvontalaitteiden huoltoja ja asennuksia, sähköasennuksia sekä valmistaa laadukkaita automaatio- ja ohjauskeskuksia. Haluaisitko juuri sinä työskennellä automaatioalan ykkösketjussa roolissa, jossa pääset ottamaan vastuuta huippuammattilaisten tuella?

Etsimme Helsinkiin ja Tampereelle joukkueeseemme vakituiseen työsuhteeseen hyvällä asenteella olevia sähkö- ja automaatioasentajaa.

Työtehtävästä

Etsimämme työntekijä on itsenäiseen työhön kykenevä sähkö- ja automaatioasentaja n. 1-3 vuoden kokemuksella.

Kaikkea sinun ei tarvitse osata vaan saat tukea Helsingin ja Tampereen toimipisteen työntekijöiltä. Tarjoamme sinulle myös kattavan perehdytyksen tuleviin työtehtäviin.

Mitä toivomme?

Haluamme, että menestyt työtehtävässäsi ja siksi toivomme sinulta:
Sähkö- tai automaatiotekniikan perustutkintoa
Aiempaa työkokemusta RAU-asennuksista
Suunnitelmallisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
Tietoteknisiä perustaitoja

Käytännössä työ on rakennusautomaatiojärjestelmien kaapelointia, asennusta ja kytkentää uudis- ja saneerauskohteissa.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän alan parhaassa organisaatiossa, erinomaisen tilaisuuden kehittyä automaatio- ja sähköalan huippuosaajaksi sekä monipuolisen tehtäväkentän. Arvostamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista ja haluamme kannustaa työntekijöitä liikkumaan sekä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan tukemalla erilaisin henkilöstöeduin. Meiltä saat kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden tulospalkkioon.

Meiltä saat myös:
laajan työterveyshuollon, mm. Rela-hieronnat 12krt/vuosi
monipuoliset työsuhde-edut, kuten vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja hoitokuluvakuutus 0 € omavastuulla

Haku ja yhteydenotot

Mikäli kiinnostuit tehtävästä haethan mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 30.10.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen ville.leikas@eltex.fi

Meille Eltexissä asiakas ja hänen tarpeensa on tärkein prioriteetti. Laaja ammattitaitomme sekä järjestelmä- ja projektiosaamisemme takaavat toimivan työympäristön, johon jopa sinun tekisi mieli hypätä mukaan.
Panostamme kaikessa toiminnassamme itseemme, jotta voimme täysillä panostaa asiakkaisiimme. Eli olemme kuin joukkue. Tähän kun lisää pienen ripauksen huumoria sekä hymyä, on pakettimme valmis. Tervetuloa meille!

Lisätietoja

Eltex
Toimitusjohtaja
Ville Leikas
ville.leikas@eltex.fi
p. 045 311 9524

Eltex on rakennusautomaatioon erikoistunut yritys, joka toteuttaa rakennusautomaatioasennuksia ja -kaapelointeja Suomen johtaville järjestelmätoimittajille. Eltex on osa Assemblin Caverion Groupia. Lue lisää joukkueestamme sivuilta www.eltex.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:ville.leikas@eltex.fi