IT-tukihenkilö, PIEKSÄMÄEN KAUPUNKI
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 18.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työhön kuluu tuki- ja palvelupyyntöjen käsittelyä ja vianselvittelyä, laitteiden ja ohjelmien asennusta ja ylläpitoa sekä käyttäjien neuvontaa ja käyttöoikeushallintaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa osaamista Windows käyttöjärjestelmästä, M365 ja Active Directory -ympäristöistä sekä Microsoft-tuoteperheen asennuksista ja työasemien hallinnasta.

Tehtävässä on eduksi osaaminen verkkotulostimista, mobiilipäätelaitteista, AV-laitteista sekä näiden asentamisesta ja hallinnasta. Lisäksi erilaisten etähallinnan ja ylläpidon ohjelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Teknisen osaamisen lisäksi arvostamme yhteistyötaitoja, kykyä ongelmanratkaisuun, oma-aloitteisuutta sekä järjestelmällisyyttä ja kykyä luoda asiakkaille hyvä palvelukokemus.

Myös pitkäjänteisyys sekä kyky saattaa asiat dokumentointia myöten valmiiksi asiakkaita palvellessa on ehdoton etu. Etsimme henkilöä, joka pystyy toimimaan myös omatoimisesti asiakkaiden ongelmien ratkaisussa.

Arvostamme oppishalua, valmiutta kysyä apua ja kykyä ohjeistusten laatimiseen. Tällä varmistamme yhdessä tiimin osaamisen ja ammattitaidon kehittymisen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on tehtävänalaan liittyvä koulutus. Lisäksi edellytämme aikaisempaa työkokemusta IT-tuen tehtävistä.

Työ edellyttää voimassa olevaa B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan.

Työsuhde alkaa 1.1.2025, ellei valitun kanssa muuta sovita.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 6kk koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja
http://www.pieksamaki.fi
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pieksamaen-kaupunki/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/618851/fi_FI