Sosiaaliohjaaja, Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vintti on sosiaalihuollon mielenterveys- ja päihdepalvelujen yksikkö Kaarinassa. Moniammatillisessa yksikössä työskentelee sosiaalityöntekijä, sairaanhoitaja ja ehkä juuri Sinä, sosiaaliohjaaja.
Yksikön vastuulle kuuluvat mielenterveys- ja päihdepalvelujen järjestäminen, osin myös tuottaminen sekä tukiasuntojen koordinointi. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä terveydenhuollon mielenterveys- ja päihdepalvelujen, aikuissosiaalityön ja muiden sidosryhmien kanssa.

Meillä on erinomainen yhteishenki ja yhteinen ymmärrys asiakkaidemme tarpeista ja haasteista. Emme etsi kolmatta pyörää, vaan puuttuvaa palasta tiimistämme.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on Sosionomi AMK.
Kielitaitovaatimuksena on hyvä suullinen ja kirjallinen suomn kielen taito sekä tyydyttävä suullinen ja kirjallinen ruotsin kielen taito.

Lisäksi edellytämme erinomaisia yhteistyö-, tiimi- ja työyhteisötaitoja sekä ymmärrystä mielenterveys- ja päihdepalveluista osana sosiaalihuoltoa.

Eduksi luemme mielenterveys- ja päihdepalveluihin liittyvän ammatillisen ja/tai lisäkoulutuksen, oma-aloitteisuuden sekä arviointi- ja reflektiokyvyn.

Tarjoamme sinulle osittaisen etätyömahdollisuuden, liukuvan työajan, kehittämismyönteisen työyhteisön sekä työhön liittyvää koulutusta ja työnohjausta.

Tiimissä on vahva yhdessä tekemisen meininki!

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-948-24/fi_FI