Sairaanhoitaja, Tyks neurologian osasto, Turku, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meillä on tarjota töitä juuri sinulle, joka haluat kehittää ammattitaitoasi työpaikassa, jossa neuropotilaan laadukas ja turvallinen hoito on keskiössä. Sinulla on nyt mahdollisuus päästä osaksi sympaattista, perehdytysmyönteistä ja tsemppaavaa työyhteisöämme. Aivosairauksien monimuotoisuus, kehittyvät hoitomenetelmät ja hoitotyö on jo vienyt meidät mukanaan. Ehkä niin käy sinullekin? Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen 9.3.2025 asti.

Tarjoamme tosi mielenkiintoista työtä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi tiimin jäsenenä ja kivan työyhteisön tuella. Neurologian osastolla pääset osaksi hyvin toimivaa ja moniammatillista tiimiä, jossa arvioimme, tuemme ja hoidamme potilaita neurologisen sairauden eri vaiheissa. Tiimiimme kuuluvat lähi- ja sairaanhoitajien lisäksi mm. fysio-, toiminta- ja puheterapeutit, lääkärit, laitoshuoltajat, osastonsihteeri ja osastofarmaseutti.

Osastomme TA5 (T-sairaalassa) on 24-paikkainen päivystävä vuodeosasto. Meillä hoidetaan aivoverenkiertohäiriö- ja yleisneurologisia potilaita, sekä neurokirurgisia tutkimus ja leikkauspotilaita. Lääkehoito on meillä monipuolista ja laaja-alaista, ydinosaamistamme. Osastomme toimii tiiviissä yhteistyössä mm. Tyks Akuutin, AVH-valvonnan ja neurokirurgian vuodeosaston kanssa.

Edellytämme motivaatiota oman ammattitaidon kehittämiseen ja potilaslähtöistä otetta työhön. Asiakaskokemus on meille tärkeää, joten toivomme sinulta aitoa halua auttaa ja hyvää yhteistyökykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Tarjoamme sinulle tarpeenmukaisen perehdytyksen, tunnetusti ystävällisen vastaanoton ja mahdollisuuden osaamisen syventämiseen. Ota ihmeessä yhteyttä, niin kerromme lisää!

Hoitotyön osaamistasi tuetaan vahvasti Neurokeskuksen hoitotyön koulutuksin ja myös Varhan koulutuskalenterin tarjonta on myös hyödynnettävissä. Työnkierto toimialueen muille osastoille kiinnostuksesi mukaan on mahdollista, kun perusosaaminen neurohoitotyössä on hyvin hallinnassa. Ruotsin kielen taitoasi saat käyttää hoitaessasi ruotsinkielisiä potilaitamme sekä yhteistyökumppanimme Novian ammattikorkeakoulun kanssa. Työhyvinvointia edistämme yhdessä ideoiden ja toteuttaen. Työ on kolmivuorotyötä ja yhteisöllistä työvuorosuunnittelua toteutamme työvuoroergonomian periaatteita hyödyntäen.

Tehtävän kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Eduksi luetaan ruotsin kielen taito.

Sairaanhoitajan peruspalkan (3015€/kk) lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. vuoro-, työkokemus- (max. 8%), tai henkilökohtainen lisä. Työkokemuslisää maksetaan hyväksi laskettujen työvuosien perustella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Jos sinulla on hyväksi luettavaa työkokemusta yli 15 vuotta, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa.

Toiminta-ajatuksemme on: Vaikuttavaa hoitoa - yhdessä ystävällisesti arvostaen.

Tutustu toimintaamme osoitteessa: https://www.tyks.fi/potilaille-ja-laheisille/sairaalat-ja-toimipisteet/tyks-t-sairaala/neurologian-vuodeosasto

Sijaisuus täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos innostuit, soita tai laita pian hakemuksesi meille! Työn aloitusajankohta on sovittavissa.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-04-600-24/fi_FI