Kirjanpitäjä, Saranen Consulting Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
KIRJANPITÄJÄ asiakasyritykseen

Nautitko uuden oppimisesta? Kiinnostaako taloushallinto tai kirjanpitäjän tehtävät?
Taloushallintoala on murroksessa, missä perinteiset tehtävät automatisoituvat ja uudet teknologiat tarjoavat syvempää älyä. Käytännössä, kun teknologia ottaa ohjat manuaalisista rutiinitehtävistä, kirjanpitäjille ja taloushallinnon tekijöille jää enemmän aikaa numeroiden murskaamiseen ja aidosti asiakasta palvelevaan asiantuntijatyöhön. Eikö kuulostakin mielenkiintoiselta?

Netvisor Talent avaa sinulle mahdollisuuden suunnata näihin tehtäviin. Joten, oletko valmis kääntämään urasi uuteen ja oppimaan lisää?
Haemme nyt rekrytoivan koulutuksen kautta asiakasyrityksellemme Kirjanpitäjää.

Asiakasyrityksemme on Satakunnan alueella toimiva auktorisoitu tilitoimisto. Yritys palvelee asiakkaitaan laajasti kaikissa taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä. Toiminta on alkanut 1940-luvulla, tähän päivään mennessä yritys on laajentanut palveluitaan kattamaan tili-, vero- ja työsuhdeneuvonnan.

Kirjanpitäjän työ sisältää kattavasti työtehtäviä läpi yrityksen palveluvalikoiman. Tehtävään kuuluu osana myös kollegoiden auttaminen, joten tehtävässä onnistumiseksi on hyvä olla tottunut vaihteleviin työpäiviin. Työtä voi tehdä hybridimallilla, noin puolet työajasta saa olla etänä.
Eduksi on, mikäli sinulla on jo perustietämys taloushallinnon työstä. Olet mahdollisesti jo tehnyt kirjanpitoa ja yhteistyötä yritysten kanssa. Tiimissäsi on reilu kymmenen henkilöä ja töitä tehdään yhdessä. Yksin et jää vaan pääset osaksi rempseää tiimiä. Plussaksi luetaan mikäli Procountor ohjelma on sinulle entuudestaan tuttu.

Uusi työ asiantuntijakoulutuksesta

Uuden osaajan rekrytointi tapahtuu 5 kk pituisen Netvisor Talent F.E.C. kautta. Tämä RekryKoulutus tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden aloittaa uudet työtehtävät, sekä kasvattaa samanaikaisesti alan osaamistasi asiantuntijakoulutuksen siivittämänä. Taloushallinnon parissa riittää tehtävää tulevina vuosina!

Voit olla jo kokeneempi asiantuntija tai alalle vastavalmistunut tekijä - meille tärkeintä on halusi kasvaa asiantuntijaksi, sekä motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi. Sinun ei siis välttämättä tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija.
Ohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä taloushallintoon liittyvä asiantuntijakoulutus ainutlaatuisella tavalla. Ohjelma antaa sinulle aidon mahdollisuuden vaikuttaa uraasi sekä löytää tulevan työpaikkasi. Koulutuksen aikana pääset tutustumaan tarkemmin mm. seuraaviin koulutussisältöihin:

Älykäs taloushallinto: rutiinien automatisoinnin ja syventävän analytiikan mahdollisuudet liiketoiminnalle
Kassavirta ja budjetointi
Kirjanpidon periaatteet ja erityiskysymykset
Palkanlaskennan periaatteet ja erityiskysymykset
Veroilmoitus ja verotuksen toimittaminen
Netvisor-ohjelmisto: laskutus, ostolaskutus, arvonlisäverotus, tilinpäätös ja palkanlaskenta
Moderni taloushallinto: tekoälyn hyödyntäminen
Taloushallinnon asiantuntijan viestintä- ja vuorovaikutustaidot, ratkaisumyynti
Modernit työelämätaidot: itsensä johtaminen ja oman osaamisen kehittäminen

Lue lisää Netvisor Talentista Sarasen sivuilta.
Sivuilta löydät myös tarkemmat hakuohjeet ohjelmaan sekä pääset tutustumaan aiempien osallistujien kokemuksiin ohjelmasta.

Hae mukaan pian, viimeistään 30.9.2024 mennessä! Työpaikka on haussa Netvisor Talent F.E.C. -koulutuksen kautta.

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi lomaketta:

1. Täytä TE-toimiston lomake TE-palvelujen sivuilla: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/722799?searchPhrase=722799&&&announced=0&sort=1
Voit hakea Netvisor Talent F.E.C.-koulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.
Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.
Täytä ensin TE-palveluiden hakemus sekä sen jälkeen Sarasen osaamisprofiili.
Koulutusnumero: 722799

2.Täytä Sarasen osaamisprofiili tästä: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=692

Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi. Mainitse profiilissasi, jos olet erityisen kiinnostunut työskentelemään.

Lisätietoja paikasta sinulle antaa ohjelman Sarasen yhteyshenkilö:
Ville-Veikko Laaksonen, +358444602335, ville-veikko.laaksonen@saranen.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=692