Ohjelmainsinööri, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ohjelmainsinöörin pääasiallisiin tehtäviin kuuluu katujen, puistojen ja muiden yleisten alueiden infrainvestointeihin liittyvä kustannuslaskenta ja raportointi. Lisäksi työhön sisältyy muita yksikön toimialaan erityisesti talousnäkökulmasta liittyviä asiantuntijatehtäviä.

Keskeinen osa työtä on infrarakentamisen ja suunnittelun operatiivinen raportointi, esim. Power BI -raporttien kehittäminen, tuottaminen ja ylläpitäminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu katukohteiden rakentamisen viimeistelyjen ohjelmointi, päästölaskennan vaikuttavuuden kehittäminen ja päästötietojen analysointi sekä tietojen organisointi kiertotalousasioissa. Lisäksi ohjelmainsinööri toimii asiantuntijana avustusten (esim. valtio ja EU) hakemis- ja seurantaprosesseissa.

Ohjelmainsinöörin työssä pääset hyödyntämään data-analytiikkaa, tekemään monipuolista raportointia ja käyttämään tietoa laaja-alaisesti. Vastaat investointien ohjelmoinnista yhdessä osaavien ja mukavien kollegoiden kanssa. Ohjelmointi-palveluyksikössä työskentelee noin kymmenen asiantuntijaa ja teet yhteistyötä erityisesti kahden muun ohjelmainsinöörin kanssa. Perehdytämme uudet työntekijät tehtäviinsä sekä autamme ja tuemme uuden oppimisessa. Tehtävänkuvaa voidaan painottaa osaamisesi, kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Viihtyisät ja modernit monitoimityötilamme sijaitsevat Otaniemessä, metroaseman vieressä ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Voit työskennellä joustavasti myös etänä.

Otamme huomioon kaikki hakuaikana tulleet hakemukset. Voimme käsitellä hakemuksia ja aloittaa haastattelut jo hakuaikana. Valinta tehdään hakuajan päätyttyä sen jälkeen, kun haastattelut on saatu päätökseen.

Työpaikan nimi ja osoite: Kaupunkitekniikan keskus, Tekniikantie 15, 02150 Espoo
Työaika: 36,25 h/vko
Tehtävä on vakinainen.

Tämä työpaikka on esteetön.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyötaitoja sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Arvostamme kokemusta projektinhallinnasta ja kustannuslaskennasta, tietämystä rakennusalan erityispiirteistä sekä kunta-alan ja kunnallisen päätöksentekoprosessin tuntemusta. Käytät erinomaisesti Exceliä ja osaat laatia visuaalisia raportteja. Power BI:n tai vastaavien analytiikkaohjelmien sekä paikkatieto-ohjelmistojen tuntemus on tehtävässä eduksi. Toivomme kehittämismyönteistä, aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta, innovatiivisuutta sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Pystyt tarvittaessa käyttämään työssäsi englannin kieltä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea! Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan.

Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-04-115-24/fi_FI