Kirjanpitopäällikkö, Rauman kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2024
  • Hae viimeistään 8.10.2024
  • Palkkaus: 4806,69€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan yhä monipuolisempiin ja haastavampiin työtehtäviin osana kovatasoista ja tiivistä asiantuntijajoukkuettamme. Hyvinvointialueuudistuksen jälkeen ja työllisyysalueiden tullessa kaupungin toimintamallin kehittäminen vaatii uudistuvaa, ammatillista kehittämisotetta yhdessä talousohjauksen asiantuntijoiden kanssa, ja tähän tehtäväkokonaisuuteen haemme sopivaa kirjanpitopäällikköä 1.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Virka julistetaan uudelleen haettavaksi. Jo aikaisemmassa haussa virkaa hakeneet huomioidaan edelleen.

Konsernipalveluiden talousohjauksessa toimii lähes 20 taloushallinnon ja hankintojen ammattilaista. Kirjanpidon lisäksi talousohjaukseen kuuluvat talouden ohjaus, suunnittelu ja seuranta, asuntorahoitus, perintä, vakuutusasiat ja hankinnat. Parhaillaan on käynnissä talous- ja palkkahallinnon perustoimintojen tulevaisuuden toimintatapojen organisointi, mikä osaltaan voi vaikuttaa kirjanpitopäällikön tehtävänkuvaan tulevaisuudessa. Tehtävään valittavan henkilön rooli säilyy Rauman kaupungilla vaikka organisointiin ja tehtävänkuvaan tulisi muutoksia.

Kaupunkina tarjoamme mielekkään ja vastuullisen tehtäväkentän, monialaisen työyhteisömme tuen ja osaamisen, laaja-alaiset osaamisen ja ammatillisen kehittymisen mahdollisuudet, joustavat etätyömahdollisuudet, kannustamisen ja palkitsemisen kokonaisuuden sekä kehittyvän työympäristön.

Kirjanpitopäällikön tehtävänkuva:
-vastaat kaupungin kirjanpidosta, tilinpäätöksestä, konsernitilinpäätöksestä, raportoinnista ja viranomaisraporteista (kuten Valtiokonttorille toimitettavat aineistot)
-vastaat AURA-käsikirjan mukaisesta toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä
-osallistut osaltasi taloushallinnon toiminnanohjausjärjestelmän ylläpitoon ja kehittämiseen
-vastaat työtehtävien hallinnasta ja kehittämisestä kirjanpito- ja laskentatiimin sisällä ryhmänvetäjänä
-konsultoit ja ohjeistat talousasioissa ja arvonlisäveroasioissa laaja-alaisesti ja ratkaisukeskeisesti

Odotamme sinulta:
-hyvää palveluasennetta, paineensietokykyä, joustavuutta, itseohjautuvuutta, priorisointitaitoja sekä vahvaa osaamista itsenäisestä tilinpäätöksen tekemisestä
- analyyttisyyttä, numerotarkkuutta ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja tunnistaa syy-seuraussuhteita
-vahvoja vuorovaikutus-, yhteistyö- ja työyhteisötaitoja sekä valmiuksia toimia erilaisissa verkostoissa
-hyvää ja sujuvaa kirjallista sekä suullista esiintymistaitoa sekä suomen kielen taitoa
-hyviä tietoteknisiä valmiuksia: perustalousjärjestelmien lisäksi (meillä käytössä Unit4) hallitset hyvin Office-työkalut, minkä lisäksi eduksi katsomme Power BI-osaamisen.
Luemme eduksi:
-kokemuksen vastuuroolissa toimimisesta kuntatalouden ja talous- ja henkilöstöprosessien kehittämisessä sekä kehittämisosaamisen tietojärjestelmissä ja näkemyksellisyyttä taloushallinnon tehtäviin
-aikaisemman kokemuksen ja osaamisen konsernitilinpäätöksestä sekä ALV-lainsäädännöstä
- esihenkilökokemuksen tai tiiminvetäjäkokemuksen erityisesti kunta-alalla
-kiinnostuksen digitalisaatioon ja talouden käytännön prosessien kehittämiseen liittyviin asioihin.

Kirjanpitopäällikön viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja tehtävään soveltuva työkokemus. Tehtäväkohtainen kuukausipalkkaus 4806,69 eur + mahdolliset työkokemuslisät. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät Kunta-alan yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (KVTES). Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Osana valintaprosessia toteutetaan soveltuvuusarviointi valituille hakijoille.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/RAU-10-20-24/fi_FI