Työterveyshoitaja, Heltti Oy, Pääkaupunkiseutu, Heltti Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei työterveyshoitaja! Sytytkö ajatustyöläisten työkyvyn ja työhyvinvoinnin tukemisesta? Haluatko päästä aidosti vaikuttamaan ihmisten ja työpaikkojen hyvinvoinnin rakentamiseen sekä ottaa kokonaisvaltaisesti vastuuta asiakasyrityksistäsi?

Haemme Helttiin työterveyshoitajaa työskentelemään innovatiivisessa, kasvavassa ja lämminhenkisessä työyhteisössä. Etsimme työterveyshoitajaa, jolla työterveyshuollon perusprosessit ovat jo tuttuja ja jolla on kiinnostusta tukea työntekijöitä ja asiakkuuksia työelämän muuttuvissa olosuhteissa. Heltissä saat tehdä merkityksellistä työtä kannustavassa, positiivisessa ja kehitysmyönteisessä ilmapiirissä. Meillä pääset työskentelemään lahjakkaan ja innostavan moniammatillisen tiimin kanssa.

Tällä hetkellä etsimme tiimiimme työterveyshoitajaa määräaikaiseen (n.12kk) työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Toivomme, että pystyt työskentelemään sujuvasti sekä suomen- että englanninkielellä.

Millaista työsi on Heltissä?

- Olet avainhenkilönä tukemassa asiakkaiden arjen hyvinvointia. Toteutat ennaltaehkäisevää, hyvinvointia lisäävää ja kokonaisvaltaista terveydenhuoltoa jäsenillemme valmentavalla otteella (mm. vuosittaiset terveyskyselyt, terveystapaamiset ja hyvinvoinnin tuki).
- Suunnittelet ja toteutat ketteriä ja asiakaslähtöisiä työterveyspalveluja (mm. yhteistyötapaamiset, raportoinnit, varhaisen välittämisen mallin käyttöönotto), jotka ylläpitävät kokonaisvaltaista ajatustyön hyvinvointia.
- Vastaat omien ajatustyöasiakkuuksien johtamisesta ja aktiivisesta yhteistyöstä asiakkaan HR:n ja johdon kanssa. Toimit asiakasyritysten työntekijöiden tukena työkykyyn liittyvissä asioissa (säännöllinen työkykyseuranta, kontaktointi ja seuranta).
- Heltin työterveysasiakkaista suurin osa toimii tieto- ja ajatustyössä. Ajatustyössä suurin työkykyriskiä aiheuttava sairausryhmä on mielialahäiriöt. Meillä on runsaasti työpsykologeja ja heidän lisäkseen kymmeniä terapeutteja helpottamassa hoitajan työtä. Myös muiden teemojen parissa tukenasi on osaava ja innostava moniammatillinen tiimi, johon kuuluu mm. sairaanhoitajia, työterveyshoitajia ja lääkäreitä.

Millainen Heltti on työpaikkana?

- Me olemme tunnettuja rohkeudesta kehittää modernin työelämän vaatimuksiin soveltuvia palveluita. Heltti tunnetaan valtakunnallisesti ajatustyön erityisosaajana ja erittäin ihmislähtöisestä palvelusta. Käy lukemassa, mitä työterveyden jäsenet meistä ovat mieltä ja mitä asiakasyritysten edustajat meistä sanovat.
- Työ ja muu elämä ovat kokonaisuus ja meille Heltissä on tärkeää, että työntekijämme voivat luoda työpäivistä omaan arkeen sopivia. Muun muassa joustava etätyömahdollisuus tukee tätä tavoitetta.

Jos sinussa heräsi kiinnostus Heltin toimintaan, laitathan itsestäsi tietoa meille - jutellaan ja tutustutaan puolin ja toisin! Lisätietoja tehtävästä antaa johtava työterveyshoitaja Selena Kartomaa, puh. 0201470764 (ke 25.9 klo 10-11.00; ke 2.10 klo 15-16.00; ti 8.10 klo 15-16.00).

Heltti on kokonaan suomalaisessa omistuksessa oleva yritys, joka auttaa ihmisiä ja ajatustyöläisiä voimaan paremmin sekä haluaa tarjota parhaan työpaikan terveysalalla. Heltissä työskentelee 180 ajatustyön, terveyden ja mielenhuollon ammattilaista, ja Heltin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 10 miljoonaa euroa. Heltti on hyvin arvopohjaisesti johdettu yritys, arvomme ovat Hehku, Tarmo, Lempi ja Pokka. Jos sinulla on siis pokkaa työskennellä Euroopan nopeimmin kasvavassa terveyspalveluyrityksessä, osaat tarmokkaasti draivata hommia eteenpäin yhteisten tavoitteiden suuntaan, olet lempeä kollega ja hehkuva asiantuntija, ole rohkeasti yhteydessä ja jutellaan lisää. Lisätietoa Heltin yrityskulttuurista voit lukea täältä: https://heltti.fi/heltti-culture-book/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.heltti.fi/jobs/4997344-tyoterveyshoitajaksi-paakaupunkiseudulle