Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, kielikylpy, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Palkkaus: 2493,94€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, kiinnostaako määräaikainen työsuhde kielikylpyryhmässä?

Kielikylpy on opetusmenetelmä, jossa lapset oppivat toisen kotimaisen kielen kuulemalla ja käyttämällä sitä päiväkodissa. Kielikylpytoiminnan tavoitteena on toiminnallinen kaksikielisyys ja vankka kielitaito kylpykielessä.

Opetuskielenä, eli kylpykielenä, on ruotsi. Toiminta on lapsilähtöistä ja uusi kieli opetellaan leikin sekä arjen toiminnan ohessa, jokaisen lapsen yksilöllisiä oppimistapoja kunnioittaen.

Tällä hetkellä avoinna olevat varhaiskasvatuksen lastenhoitajan määräaikaiset työsuhteet kielikylpyryhmässä:

- Päiväkoti Elias, sopimuksen mukaan - 30.5.2025, 5-6 -vuotiaiden ryhmä

Tänä vuonna panostamme varhaiskasvatuksessa erityisesti lasten hyvinvoinnin ja kaveritaitojen vahvistamiseen. Toiminnassa painottuu lasten osallisuus kestävän tulevaisuuden rakentamisessa. Helsingin rikas ja monipuolinen oppimisympäristö tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia toiminnalle ja oppimiselle.

Mitä odotamme sinulta?

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana työhösi kuuluu lasten perushoitoa ja hoivaa. Päivän aikana ohjaat lapsia leikeissä, ulkoiluissa ja erilaisissa arkisissa toiminnoissa. Suunnittelet yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa ryhmän toimintaa. Rohkenet ottaa vastuuta ryhmänohjaustilanteissa ja huolehdit siitä, että jokainen lapsi tulee kohdatuksi ja kuulluksi päivän aikana. Tuet lapsia tunne- ja kaveritaitojen oppimisessa ja vaalit leikkiä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet kiinnostunut kielikylpytoiminnasta ja haluat tukea lasten kielitaidon kehittymistä. Hyvät ohjaus- ja vuorovaikutustaidot ovat keskeistä osaamistasi. Kohtaat lapset, työkaverit ja huoltajat arvostavasti ja työtiimin jäsenenä olet aktiivinen, läsnäoleva ja sitoutunut.

Tarjoamme sinulle suuren työnantajan edut, jotka tekevät arjestasi sujuvampaa ja elämästäsi mukavampaa:

Työmatkaetu: Hyödynnä jopa 300 euron vuotuinen työmatkaetu joukkoliikenteen matkalipuista.

Kulttuuri- ja liikuntaedut: Mahdollisuus 200 euron kulttuuri- ja liikuntaetuun sekä alennuksia
museoista, teattereista ja liikuntapaikoista.

Koulutukset: Osallistu kiinnostaviin ja monipuolisiin täydennyskoulutuksiin.

Palkitsemisjärjestelmä: Hyvästä työsuorituksesta voit saada kertapalkkion.

Ohjattu henkilöstöliikunta: Yli 120 ohjattua viikkotuntia vuosittain ja monipuolinen tapahtumatarjonta pitävät sinut aktiivisena ja virkeänä.

Iso Iiluoto - henkilöstön oma saari: Nauti kesästä omalla saarella, jossa voit viettää aikaa perheesi tai ystäviesi kanssa.

Kelpoisuusvaatimus:

Edellytämme, että sinulla on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita olet täydentänyt riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §).

Lisäksi hyvä suomen ja ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Huomioimme myös sinut, joka olet alan opiskelija ja/tai sinulla on aikaisempaa kokemusta lasten kanssa tehtävästä työstä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-02-1274-24