Metsästyksen asiantuntija, Pori, Metsähallitus
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on lähes tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme!

Metsähallituksen julkisista hallintotehtävistä vastaa kaksi vastuualuetta, Luontopalvelut ja Eräpalvelut. Tehtäviimme kuuluvat lähes kaikkien maamme luonnonsuojelualueiden sekä kymmenien kulttuuriperintökohteiden hoitaminen, useiden uhanalaisten lajien suojelu, maksuttomien peruspalvelujen tuottaminen retkeilijöille, metsästys- ja kalastusmahdollisuuksien tarjoaminen erälupia myöntämällä sekä lupatulojen käyttäminen kestävän eränkäynnin edistämiseen. Huolehdimme myös erävalvonnasta valtion alueilla.

Haemme nyt joukkoomme metsästyksen asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen vähintään ajalle 01.01.2025-31.12.2025. Toimipaikkana on ensisijaisesti Pori, mutta sopimuksen mukaan myös jokin muu Metsähallituksen toimipaikka voi tulla kyseeseen.

HELMI -elinympäristöohjelmassa kunnostetaan useita luonnonsuojelualueilla sijaitsevia arvokkaita lintuvesiä. Osana hoitotoimia kohteille on järjestetty tehokas vieraspetojen poisto alkaen vuonna 2021 jatkuen aina vuoden 2028 loppuun saakka. Tehtäviisi kuuluu vieraspetojen tehopyynnin organisointi ja koordinointi HELMI-elinympäristöhankkeessa kunnostettavilla arvokkailla lintuvesikohteilla Lounais-Suomen alueella. Työ sisältää vieraspetojen pyyntiin liittyviä suunnittelu-, neuvonta- ja koulutustehtäviä, sidosryhmäyhteistyötä, riistanhoitoyhdistysten tukemistehtäviä ja erikseen määrättyjä muita, toimintaa tukevia suunnittelutehtäviä.

Tehtävän hoito edellyttää alalle soveltuvaa koulutusta ja riista-alan tuntemusta. Riista-alan tuntemukseksi katsotaan ammatillisen kokemuksen lisäksi myös alan harrastuneisuus ja riista-alaan liittyvät luottamustehtävät. Hakijalle katsotaan eduksi aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii neuvottelutaitoa, yhteistyö- ja vuorovaikutuskykyjä, hyviä tietotekniikkataitoja sekä B -luokan ajokorttia. Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa. Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, aktiivista otetta työhön, sekä valmiutta joustaviin työaikoihin ja liikkumiseen sovitulla toimialueella. Ilmoitathan hakemuksessasi ensisijaisen toimipaikkatoiveesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkuvan eräalalta yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Tukenasi on Eräpalvelujen asiantuntijaverkosto ja sen kokenut valtion alueiden metsästysasioita hoitava tiimi. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaisesti tehtävän vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 13.10.2024 klo 23:59 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa vt. erätalousjohtaja Ahti Putaala (tavoitettavissa 23.-27.9.) 0408272574, ahti.putaala@metsa.fi ja vt. johtava metsästyksen asiantuntija Mikko Rautiainen, puh. 0405472392, mikko.rautiainen@metsa.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://metsa.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=2974&jbid=15