IV-asentaja, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Palkkaus: 17-19€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista IV-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Uudenmaan alueelle! Työtehtäviisi kuuluvat ilmalämpö- ja ilmavesilämpöpumppujen asennukset sekä huoltotyöt. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välille ja käyttöösi saat hyvin varustellun huoltoauton yritykseltä.

Työnkuva on itsenäinen, joten odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Eduksesi katsomme kokemuksen kylmälaiteasennuksista sekä voimassa olevat alle 3kg kylmäaineluvat, mutta tarvittaessa yritys on valmis tarjoamaan koulutuksen kylmäpuolelle.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työroolin sekä palkkauksen osaamisesi mukaan (noin 17-19 e/h). Lisäksi saat käyttöösi asianmukaiset työvälineet ja tarvikkeet.

Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloitus heti / sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksen oheisen linkin kautta tai vaihtoehtoisesti voit myös lähettää hakemuksen sekä ansioluettelosi sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kaikki lisätiedot antaa Click Henkilöstöpalveluiden Atte Salenius puh. 050 411 0373 (arkisin 9-16).

https://www.click-hp.fi/tyopaikat/20549
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/tyopaikat/20549