Ohjelmisto-osaaja, Bittium Safemove Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko mukaan huippujengiin, huikeiden tuotteiden pariin? Bittium on suomalainen huipputeknologian toimija, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme langattomien teknologioiden pioneereja tarjoten asiakkaillemme markkinoiden parasta tietotaitoa. Uusimpien teknologioiden osaaminen on kilpailuetumme - se tekee meistä halutuimman yhteistyökumppanin mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille. Bittiumilla on vahva tiimihenki ja kaveria-ei-jätetä - mentaliteetti. Meillä on myös modernit ja toimivat työtilat, ergonomia kunnossa ja asianmukaiset työkalut. Tarjoamme hyvät edut ja yhteisiä tapahtumia, joissa ihmiset voivat tutustua toisiinsa. Olemme reilu ja joustava työnantaja, joka tekee päätökset lähellä, maalaisjärjellä ja ihmisiä kuunnellen. Meillä on käytössä joustava hybridityö.

Etsimme nyt ohjelmisto-osaajaa SafeMove-tuotetiimiimme Espooseen, mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien pariin. Pääasiallinen vastuusi on MDM-hallintapalvelimemme uusien ominaisuuksien kehittäminen ja ylläpito. Aktiivinen ote tuotteen kehittämiseen, oma-aloitteisuus, vastuunotto, tavoitteellisuus, asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen ja kokonaisuuksien hahmottaminen ovat tässä tehtävässä menestystekijöitä. Pääset hyödyntämään niin uusimpia tietoturvaan liittyviä teknologioita kuin suunnittelemaan tuttuja client/server-ratkaisuja niin Linuxilla kuin Windowsilla. Ratkaiset teknisiä haasteita ja kehität tuotteen kokonaisuutta pitkäjänteisesti yhdessä tuotekehitystiimin kanssa koko osaamistasi ja näkemystäsi hyödyntäen. Tehtävänkuvaa voidaan myös jonkin verran räätälöidä osaamisen ja henkilökohtaisen kiinnostuksen mukaan.

Odotamme, että ymmärrät myös ohjelmistokehityksen prosesseja ja laadunvarmistusta, olet sinut Linuxin kanssa ja pystyt tuottamaan tuotantotason koodia niin Pythonilla kuin Javascriptillä. Lisäksi ymmärrät tietoturvakäytänteet, osaat tuottaa tietoturvallista koodia, sinulla on perustiedot yleisimmistä salaustekniikoista ja kokemusta PKI:n ja sertifikaattien kanssa toimimisesta. Plussaa olisivat myös ainakin nämä:

- Hyvä ymmärrys ja mielellään myös kokemusta verkkoprotokollaimplementaatioiden käytöstä ja integroinnista, lähtien IP:stä ja jatkuen TLS/REST-tasoihin
- Windows arkkitehtuuri- ja ohjelmointikokemus
- Tietokantaosaaminen
- UX design -ymmärrys
- Muutkin kuin tässä mainitut ohjelmointikielet

Lähetä hakemuksesi jo tänään; kontaktoimme potentiaalisia hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä.

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja yli 35 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita sekä korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittium tarjoaa asiakkailleen myös terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen kardiologian ja neurologian osa-alueilla.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://bittium.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=151&jbid=15