Ruokapalveluvastaava, Päiväkoti Suvi, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Palkkaus: 2337,20€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
RUOKAPALVELUVASTAAVA - Tule mukaan luomaan herkullisia tarinoita Palvelukeskus Helsinkiin!

Jos rakastat vastuullista ja monipuolista työtä sekä olet ruoan valmistuksen ammattilainen, olet juuri etsimämme henkilö! Meillä sinua odottaa ammattitaitoinen tiimi, joka kaipaa riveihinsä uutta ruokapalveluvastaavaa. Tarjoamme sinulle työkalut menestyksekkääseen työskentelyyn sekä kannustavan tiimin tuen!

Päiväkoti Suvessa huolehdimme päivittäin noin 120 asiakkaan ruokailusta, tarjoten sinulle mahdollisuuden vaikuttaa kaupunkilaisten ruokailukokemukseen. Lisäksi huolehdimme päiväkodin päivittäisestä puhtaudesta. Tiimissäsi työskentelee lisäksesi kaksi palvelutyöntekijää.

Ruokapalveluvastaavana hyödynnät osaamistasi suunnittelussa, keittiötyössä ja asiakaspalvelutehtävissä. Vastaat keittiön sujuvasta toiminnasta, työtehtävien organisoinnista ja ohjauksesta sekä osallistut itse keittiön päivittäisiin tehtäviin. Työtehtäviisi kuuluu taloudellisten tavoitteiden seuranta, tilausten tekeminen, kulutuksen ja hävikin seuranta, lisukkeiden valmistus, ruoan kuumennus ja esillepano, keittiön puhtaanapito sekä astiahuolto.
Olet aidosti asiakaspalveluhenkinen ammattilainen, joka kohtaa asiakkaat ammattimaisesti ja suurella hymyllä. Nautit työskentelystä lasten ja aikuisten parissa päiväkodin iloisessa, mutta myös ajoittain hektisessä ilmapiirissä.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työpaikan, jossa työaikasi on säännöllinen ja ennakoitava, arkisin klo 7-16 välillä.

Onnistut tehtävässä, jos:
 Sinulla on soveltuva koulutus tai vastaava työkokemus.
 Omistat hygieniapassin.
 Olet taitava organisoija ja kykenet toimimaan hektisessä ympäristössä.
 Hallitset sujuvasti suomen kielen, muu kielitaito on plussaa.
 Olet positiivinen esimerkki ja tiimipelaaja.

Suomen suurimman työnantajan vakauden lisäksi tarjoamme kattavat edut hyvinvointisi tueksi, kuten runsaat lomaedut jopa 38 arkipäivää, kokemuslisät (5 vuoden kokemuksella 3 % ja 10 vuoden kokemuksella 8 %), kaupunkipyöräedun, ePassin työmatkaedun 300 €/vuosi, kulttuuri- ja liikuntaedun 200 €/vuosi sekä lounasedun. Voit itse vaikuttaa ansioihisi erilaisilla palkkioilla ja tarjoamme apua myös asunnon etsimisessä.

Hae mukaan heti ja tule kokkaamaan itsesi stadilaisten sydämiin! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Ennen työn aloittamista on valituksi tulleen henkilön esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto ja rikosrekisteriote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/PALKE-02-144-24