Sosiaaliohjaaja, Sodankylä, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Palkkaus: 2914,70€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haaveiletko sosiaaliohjaajan työstä? Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule sosiaaliohjaajan töihin Lappiin!

Lapin hyvinvointialueen sosiaalipalveluissa on haettavana määräaikainen sosiaaliohjaajan virka alkaen sopimuksen mukaan ja päättyen 31.12.2025.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän vammaisten palveluissa Itäisellä palvelualueella. Tukenasi ovat ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit, liukuva työaika, mahdollisuus osittaiseen etätyöhön sekä monipuolisia työsuhde-etuja hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi, mm. Smartum-etu, työsuhdepyörä ja vuokrattavat lomamajat.

Vammaisten palveluiden sosiaaliohjaajana saat keskittyä vammaisten palveluihin. Sosiaalityöntekijän kanssa työparina toimiessa teette vammaisten viranomaistyötä myös naapurikuntiin Pelkosenniemelle ja Savukoskelle. Pääasiallinen toimipisteesi on Sodankylän uudenkarheassa hyvinvointikeskus Sopukassa kannustavassa ja monialaisessa työyhteisössä. Lupaamme sinulle esihenkilöiden tuen sekä hyvän ja riittävän perehdytyksen.

Odotamme sinulta kokemusta sosiaaliohjaajan työstä, hyviä yhteistyötaitoja sekä valmiutta työpari- ja tiimityöhön. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kehittää vammaispalveluiden toimintamalleja ja yhteisiä työkäytäntöjä.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaaliohjaajan tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen pätevyys ja oikeus harjoittaa sosiaaliohjaajan ammattia laillistettuna ammattihenkilönä, sekä rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Tehtävässä edellytetään ajokorttia.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2 914,70 €/kk. Tehtävässä voidaan noudattaa koeaikaa, joka on enintään puolet palvelussuhteen kestosta, maksimissaan 6 kk.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja toimitettava työnantajalle nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukaisesti itseään koskeva rikosrekisteriote. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työ- ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Virkaa haetaan sähköisellä lomakkeella Kuntarekry-palvelussa 4.10.2024 klo 15:00 mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/621713/fi_FI