Ohjaaja, Leikkipuisto Ida, Haaga, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Palkkaus: 2374,50€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ohjaajana suunnittelet ja toteutat avoimen varhaiskasvatuksen ja leikkipuistojen koululaisten toimintaa sekä iltapäivätoimintaa. Osallistut toimipisteesi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentamiseen ja ylläpitämiseen.

Havainnoit, toimit sensitiivisesti ja pedagogisesti sekä vastaat lasten tarpeisiin päivittäisessä toiminnassa. Tuet myönteisellä ja kannustavalla vuorovaikutuksella lapsen oman identiteetin ja itsetunnon kehitystä sekä autat lasta toimimaan ryhmän jäsenenä. Toimit yhdessä muun henkilöstön kanssa asiakkaita osallistaen aktiivisessa vuorovaikutuksessa eri-ikäisten lasten, heidän huoltajiensa sekä lapsiperheiden kanssa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan ammatillista perustutkintoa tai muuta soveltuvaa vähintään perustutkintotasoista tutkintoa (esim. lastenohjaaja).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-02-1264-24