Yhteispäivystyksen ylilääkäri, LKS Rovaniemi, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 21.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa työskentelemään huippuhienoihin tiloihin motivoituneen ja kehitysmyönteisen tiimin johtoon!
Haemme ylilääkäriä Lapin keskussairaalan yhteispäivystykseen toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Lapin keskussairaalan yhteispäivystys on laajan ympärivuorokautisen päivystyksen yksikkö, jossa on vuositasolla noin 35 000 potilaskäyntiä. Päivystyksen toimintaa on kehitetty pitkäjänteisesti, minkä johdosta pystymme tarjoamaan työntekijöille erinomaiset työolosuhteet. Kesäkuussa 2023 olemme saaneet käyttöömme täysin uudistetut, meille suunnitellut toimitilat Lapin keskussairaalan yhteydestä. Työn parhaita puolia päivystyksessä on monipuolisuus, moniammatillisuus sekä mahdollisuus työn kehittämiseen. Koulutamme akuuttilääketieteen erikoislääkäreitä yhteistyössä Oulun yliopiston kanssa.

Keskeiset työtehtävät:

Ylilääkärinä johdat päivystyspalvelujen toteutumista, huolehdit moniammatillisen yhteistyön toteutumisesta sekä vastaat potilasturvallisuuden edellyttämistä hoito- ja toimintaohjeista. Muita ylilääkärin tehtäviin kuuluvia asioita ovat mm. toiminnan ja talouden suunnittelu, laadunhallinta ja valvonta sekä akuuttilääkäreiden esihenkilönä toimiminen. Tehtävään voi sisältyä myös potilastyöhön osallistumista sekä seniorikonsulttina toimimista. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä kokeneen osastonylilääkärimme sekä ylihoitajan kanssa vastuualuejohtajan alaisuudessa.

Ylilääkärin viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva erikoislääkärin tutkinto sekä hyvä perehtyneisyys akuuttilääketieteeseen. Kokemus vastaavista tehtävistä sekä päivystyksellisten palveluiden tuntemus katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkäreiden virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Virkaan valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatetaan työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty todistus terveydentilasta.

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Lapin tunturit ovat päivämatkan päässä ja Rovaniemen alue tarjoaa loistavat puitteet arkeen. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 21.10.2024 klo 15:00 mennessä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620630/fi_FI