Perheohjaajan virka, Rovaniemi, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Palkkaus: 2914,70€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule perheohjaajaksi Lappiin!

Haemme perheohjaajaa vakituiseen virkasuhteeseen Kaakkoisen Lapin palvelualueelle lapsiperheiden palveluihin. Viran sijoituspaikka palvelussuhteen alussa on lapsiperheiden palvelutarpeen arviointitiimi Rovaniemen toimipisteessä.

Perheohjaajan tehtäviin palvelutarpeen arviointitiimissä kuuluu lapsiperheiden sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaisten ilmoitusten ja yhteydenottojen käsittely, palvelutarpeen arviointi muille kuin erityisen tuen tarpeessa oleville asiakkaille ja perheohjaus.

Meillä olet osa ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Saat työhösi tiiviin tuen tiimiltäsi ja lähiesihenkilöltäsi. Tehtäviin perehdytys järjestetään tarpeidesi mukaan. Käytettävänäsi on Lapin hyvinvointialueen henkilöstöedut. Työtä voi tehdä osittain etänä.

Haemme tehtävään innokasta ja aktiivisen työotteen omaavaa osaajaa, joka haluaa olla mukana kehittämässä tiimin toimintaa. Kelpoisuusvaatimuksena perheohjaajan tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 914,70 €/kk. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävää sähköisesti Kuntarekry -sivuston kautta 4.10.2024 klo 15:00 mennessä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/621442/fi_FI