Toimistoassistentti, asukasneuvoja, Kiinteistöpalvelu Räsänen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Räsästen asiakaspalvelutiimi etsii timanttista asiakaspalvelijaa, jonka vahvuuksia ovat muun muassa toimeen tarttuminen, tiimityöskentelytaidot, ongelmien ratkominen ja yleisesti optimistinen elämänasenne.

Tunnistitko itsesi? Juuri sä saatat olla etsimämme tiimiläinen!

Ketä etsimme ja mihin?
Työt koostuvat pääsääntöisesti puhelimitse ja sähköpostitse, mutta myös kasvotusten, tapahtuvista asiakaspalvelutehtävistä, kuten asukasneuvonnasta ja vikailmoitusten käsittelystä. Lisäksi työhön sisältyy yhteistyötahojen kontaktointia, viikko- ja kuukausitasolla tehtäviä töitä sekä monia erilaisia kiinteistöhuollon hallinnollisia työtehtäviä. Asiakaspalvelutiimi toimii yrityksemme asiakasrajapinnassa ja on avain asemassa ensiluokkaisen asiakaspalvelukokemuksen luomisessa.Työssä kommunikoidaan päivittäin sekä kirjallisesti, että suullisesti myös englanniksi.

Uudella tiimiläisellä ei tarvitse olla alan koulutusta, sen sijaan arvostamme suuresti uskallusta oppia uutta, reipasta työotetta, kiinnostusta alaa kohtaan, ratkaisukeskeisyyttä. Nopeatempoisella alallamme kohdillaan olevasta paineensietokyvystä on hyötyä.Taloyhtiön vastuunjaon tuntemus ja mainio huumorintaju eivät myöskään ole pahitteeksi!

Työstä
Tarjolla on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Töitä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 8-16, mutta tiimissä on ajoittain aamu- ja iltavuoroviikkojakin klo 7-16:30 välillä. Työhön saa perusteellisen perehdytyksen, jonka myötä hallitset monipuolisen työtehtäväkenttämme muiden nohevien tiimiläistemme rinnalla. Perehdytyksen jälkeenkin tukenasi ovat mukavat ja osaavat työkaverit.

Yrityksenä panostamme työntekijöiden hyvinvointiin tarjoamalla mm. työpaikkakuntosalin käytön sekä osallistamalla henkilökuntaa työn kehittämiseen. Mukaansa tempaavia virkistymispäiviä unhoittamatta!

Lisätietoja tehtävään liittyen voit tiedustella toimistopäälliköltä Annilta, joko sähköpostitse anni@rasanenoy.fi (URL: http://mailto:camilla@rasanenoy.fi/) tai vaihtoehtoisesti soittaen p. 0504074237 ma-pe klo 10-13.

Mikäli työnkuvaus kuulosti mielekkäältä ja koet, että Team Räsänen ja sinä olisitte työpaikka match, niin laitathan hakemusta tulemaan!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/5dce8ad6-85f0-4279-bbe6-98b8287f142c