Taloushallinnon assistentti, Fimlab Laboratoriot Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule Fimlabille töihin, meidän työkaveriksemme!
Toimimme yli sadassa toimipisteessä Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä, Keski-Suomessa, Päijät-Hämeessä, Pohjanmaalla ja pääkaupunkiseudulla. Olemme moniammatillinen työyhteisö, ja meitä fimlabilaisia on jo yli 1200. Meillä saat tehdä merkityksellistä ja vastuullista työtä. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia kehittymiseen ja uralla etenemiseen, joustavuutta työelämään sekä yhteistyötä huippuasiantuntijoidemme kanssa.
---

Haemme nyt Tampereelle Fimlabin talousosastolle vakituiseen työsuhteeseen taloushallinnon assistenttia, jonka tehtävänkuva pitää sisällään monipuolisesti taloushallinnon eri toimintoja.
Työtehtäviisi kuuluvat mm. myyntilaskutus ja siihen liittyvät asiakaspalvelutehtävät. Käsittelet myös alihankintalaskuja ja niiden edelleen veloituksia. Tässä tehtävässä sinun on mahdollista kasvattaa omaa ammattitaitoasi taloushallinnon tehtäväkentällä, joten toivomme, että sinulta löytyy halua sekä innokkuutta oppia uutta ja kehittää omaa osaamistasi motivoituneessa työyhteisössä vahvojen talousammattilaistemme kanssa.
Odotamme sinulta:
- taloushallinnon koulutusta ja mielellään aikaisempaa kokemusta em. tehtävistä
- oma-aloitteellisuutta, vastuuntuntoa, huolellisuutta ja joustavaa asennetta
- vahvaa asiakaspalveluasennetta sekä yhteistyötaitoja
- hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, ruotsin kielen taidon katsomme eduksi
- laboratoriotoimialan tunteminen katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn arvostavassa ja kannustavassa tiimissä mielenkiintoisella toimialalla. Työpisteesi sijaitsee Tampereen keskuslaboratoriolla ja halutessasi voit työssäsi hyödyntää myös osittaista etätyömahdollisuutta.
Tarjoamme sinulle:
- Kattavan perehdytyksen tehtävään ja toimintamalleihimme
- Panostamme työhyvinvointiin ja tarjoamme muun muassa monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi lakisääteistä laajemman työterveyspalvelun, liikunta- ja kulttuuriedun, henkilöstöruokailun tuen, ilmaisen kuntosalin, polkupyöräedun sekä useita henkilökunta-alennuksia hyvinvointiasi tukeviin palveluihin
- Monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen
- Ammattitaitoisen ja kannustavan työyhteisön tuen
Hakuaika tehtävään on 6.10.2024 asti. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen sekä CV:n. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toivottavasti kuulemme sinusta pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspalvelupäällikkö Anitta Ala-aho, puh. 040 578 5788 perjantaina 27.9. klo 12:00-13.30 ja maanantaina 30.9. klo 12:00-13:30.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://fimlab.fi/meille-toihin?rmpage=job&rmjob=311&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol