Vastaava työnjohtaja, Värväämö Group Oy, Värväämö Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakasyrityksemme on tänä vuonna perustettu yritys, joka on erikoistunut toimitilojen sekä liiketilojen muutoksien tekoon ja korjausrakentamiseen. Asiakkaat sijaitsevat Pääkaupunkiseudulla sekä Uudenmaan alueella. Vaikka yritys on vastikään perustettu, on taustalla rautaisen kovat ammattilaiset.
Nyt haemme vastaavaa työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen!
Työnkuva tulee olemaan monipuolinen ja haasteita tarjoava. Otat työtehtävissäsi vastuun kokonaisvaltaisesti meneillään olevista työmaaprojekteista. Työssä tulet vastaamaan siitä, että työt etenevät suunnitelmien mukaisesti aikataulussa ja budjetissa. Vastaat käynnissä olevilla työmailla aliurakoitsijoiden ja muiden sidosryhmien koordinoimisesta sekä työturvallisuudesta.
Pääset myös vaikuttamaan yrityksen kehitykseen tuoden omia ideoita ja ajatuksia.
Työtehtävissä menestyy henkilö, kenellä on:
vastaavan työnjohtajan pätevyydet
rakennusmestarin tai rakennusteknikon koulutus
aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
hyvät johtamis- ja organisointitaidot
ongelmanratkaisukykyä
hyvät vuorovaikutustaidot
ajantasainen tietämys rakennusmääräyksistä ja työturvallisuudesta
oma auto käytössä
Vaikka asiakasyrityksemme on tämän yhtiön osalta hyvin alussa, on tärkeää muistaa, että omistaja sekä muu henkilöstö on erittäin ammattitaitoisia, joiden tarkoituksena on kasvattaa yritystä. Tulevaisuudessa on tarkoituksena rekrytoida lisää henkilöstöä ja näin ollen ensimmäisillä rekrytoitavilla on erittäin hieno mahdollisuus päästä osaksi kasvutarinaa.
Asiakasyrityksemme tarjoaa monipuolisen ja haasteita tarjoavan työn. Lisäksi mukavat työkaverit ja matalan organisaation, jossa on yhteinen tekemisen meininki.
Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Jos vastasit kyllä, lähetä hakemuksesi kotisivujemme kautta. Virallista hakuaikaa ei ole, joten käsittelen saapuneita hakijoita sitä mukaan kun niitä tulee ja paikka saatetaan täyttää ennen haun päättymistä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Loponen numerosta 040 749 5749 tai mira.loponen@varvaamo.fi .
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://app.varvaamo.fi/varvaamo/jobs/13472569/application/basic