Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri, Va, Suomen Terveystalo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 31.12.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me Terveystalossa keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäriä Vantaalle. Terveystalossa tulet työntekopaikkaan, jossa voit keskittyä työssäsi olennaiseen: siihen, missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa. Vantaalla pääset osaksi tiivistä ja lämminhenkistä moniammatillista työyhteisöä. Viihtyisien yksiköidemme vahvuuksia ovat erikoisalaan kohdennetut hyvät työvälineet ja instrumentit, yhteisöllisyys ja yhteishenki eri ammattiryhmien välillä. Ammattilaiset ja asiantuntijat auttavat toinen toisiaan. Yksiköistämme löytyvät työterveyspalveluiden lisäksi yleis- ja erikoislääkäripalvelut sekä laboratorio- ja kuvantamisen palvelut.

Meillä lääketieteellisen tuen lisäksi työtäsi helpottaa ja tukee oma nimetty lääkäriasiakkuusvastaavasi. Hän tukee sinua arkesi suunnittelussa, huolehtii perehdytyksestäsi Terveystaloon, järjestelmiimme ja toimipisteeseen. Lääkäriasiakkuusvastaavasi varmistaa, että arkesi on sujuvaa ja voit keskittyä ydinosaamiseesi - potilaiden hoitamiseen.

Tervetuloa mukaan joukkoomme kehittämään laadukasta ja osuvaa hoitoa asiakkaillemme! Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja työskennellä huippuosaajien joukossa, olit sitten kiinnostunut yrittäjyydestä tai työsuhteesta.

Arvostamme sinun osaamistasi ja keskustelemme mielellämme lisää työmahdollisuuksista! Autamme sinua löytämään sopivan työkokonaisuuden ja annamme vinkkejä esimerkiksi palkkio-/palkkamallien valintaan.

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi hakupainikkeen kautta tai ole suoraan yhteydessä vastaavaan ura-asiantuntijaamme Henry Kolehmaiseen (henry.kolehmainen@terveystalo.com / 050 533 6118) niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva työkokonaisuus.Tervetuloa Terveystaloon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/253617/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer