Palvelupäällikkö, henkilöasiakaspalvelut, Porvoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olemme vetovoimainen kaupunki sekä uusille asukkaille että yrityksille. Kunnioitamme historiaa, mutta samalla olemme rohkeita uudistajia. Olemme ilmastotyön edelläkävijöitä. Haluamme pitää paikkamme digitaalisen muutoksen kärjessä sekä ylläpitää yhdessä tekemisen meininkiä.

TE24-Uudistuksen myötä Porvoon työllisyysalue aloittaa toimintansa vuoden 2025 alusta. Porvoon työllisyysalue koostuu Porvoon ja Loviisan kaupungeista sekä Askola, Myrskylän, Pukkilan ja Lapinjärven kunnista. Porvoon työllisyysalueen tavoitteena on edistää alueen yritysten mahdollisuuksia työllistää ja kehittää liiketoimintaansa. Työllisyysalueella halutaan erityisesti tukea yritysten työnantajuutta sekä tavoitella työnhakijoiden osaamisen kehittämistä.

Henkilöasiakaspalveluiden palvelupäällikön tehtäviin kuuluu loppusyksyllä 2024 työllisyyspäällikön ja muun TE-uudistusvalmistelutiimin tukeminen vuoden vaihteessa tapahtuvaan uudistuksen hallitussa läpiviennissä.

Vuoden 2025 alusta lähtien henkilöasiakaspalveluiden palvelupäällikkö toimii lähiesihenkilönä vastuualueensa tiimille, joka koostuu johtavista asiantuntijoista, alkupalveluasiantuntijoista ja ammatinvalintapsykologeista, joiden tarkoituksena on toimia työllisyysasiantuntijatiimien tukena asiantuntijuuden kehittämisessä ja ylläpidossa.

Palvelupäällikkö vastaa, tiiviissä yhteistyössä työllisyyspäällikön kanssa, työllisyyspalveluiden henkilöasiakaspalvelun kehittämisestä ja työllisyysasiantuntijatiimien osaamisen varmistamisesta Porvoon työllisyysalueella. Palvelupäällikkö etsii uusia työllisyyttä kehittäviä toimintamalleja yhdessä sekä oppilaitosten että muiden uusien työllisyysalueiden kanssa.

Henkilöasiakaspalveluiden palvelupäällikkö vastaa henkilöasiakasasioiden perehdyttämisestä työllisyyspalveluissa. Palvelupäällikkö myös tuottaa oman vastuualueensa osalta tarvittavaa tietoa työllisyysalueen lautakunnan päätöksenteon tueksi.

Kelpoisuusehtoina ovat:
Ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opintoaste
Kokemusta joko kunnallisista tai valtiollisista työllisyyspalveluista
Vankka ymmärrys osaamisen kehittämisen tarpeista työnhakijakentässä suhteessa yrityskentän tarpeisiin
Vankka kokemus henkilöstön johtamistehtävistä
Vahva projektinhallintaosaaminen sekä näyttö ja kyky hallinnoida laajoja kokonaisuuksia
Erinomaiset esiintymis- ja vuorovaikutustaidot

Kielitaitovaatimuksena virkaan on toisen kotimaisen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Eduksi katsotaan englanninkielentaito samoin kuin toisen kotimaisen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi katsotaan myös kokemus talousarvion laadinnasta tai muusta taloussuunnittelusta, kokemus julkisista hankinnoista, sekä erinomaisen kirjallisen ilmaisun taito.

Palkkaus KVTES:n mukaan, tehtäväkohtainen palkka on 4500 €/ kk.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lähetä hakemuksesi 7.10.2024 klo 9 mennessä, Hae työpaikkaa linkin kautta.
Työhaastattelut pidetään viikolla 41.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PRV-50-62-24/fi_FI