Sosiaaliohjaaja, Kuussote, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme sosiaaliohjaajaa määräaikaiseen virkaan työikäisten palveluihin aikuissosiaalityön ja ohjauksen tiimiin Kuussoteen. Työntekijän ensisijainen työskentelypaikkana Alavus. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja kestää 31.3.2025 saakka.

Kuussoten tiimissä työskentelee Ähtärin ja Alavuden toimipisteissä yhteensä 6 sosiaaliohjaajaa, sosiaalityöntekijä ja toimistosihteeri. Tiimin esihenkilönä toimii vastuuyksikköjohtaja/johtava sosiaalityöntekijä. Kuussoten alueeseen kuuluu Alavus, Kuortane, Soini ja Ähtäri. Tehtävän hoitamiseen kuuluu liikkumista alueen eri kunnissa, joten omaa autoa tarvitaan työn suorittamiseksi.

Määräaikaisen sosiaaliohjaajan työtehtäviin kuuluu laaja-alaisesti eri sosiaalihuollon tehtäviä. Työhön kuuluu työllistymistä tukeva sosiaaliohjaajan työ kuten aktivointisuunnitelmien laadinta. Lisäksi työhön kuuluu palveluntarpeenarvioinnit, suunnitelmallinen sosiaalityö, talous- ja toimeentulotukityö sekä ohjaus- ja neuvonta.

Edellytämme asiakaslähtöisyyttä ja hyvää yhteistyökykyä toimia laajassa verkostossa. Arvostamme sosiaaliohjaajan työkokemusta eri tehtävistä. Toivomme sinulta joustavuutta, oman työn organisointitaitoja ja hyviä vuorovaikutus - sekä yhteistyötaitoja. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn aikuissosiaalityössä. Työtä tukevat laajan tiimin viikoittaiset tiimitapaamiset, mahdollisuus työnohjaukseen sekä osaava ja ammatillinen lähitiimi.

Kelpoisuusehtona on laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, 3 §, 8 §.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen viran vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/621675/fi_FI