Kirjastoavustaja, Rovaniemen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Palkkaus: 2126,00€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehtäviisi kuuluu erilaiset järjestely- sekä avustavat tehtävät liittyen kokoelmiin, tapahtumatuotantoon sekä asiakaspalveluun. Pääasiassa purat ja pakkaat Lapin kirjastojen välillä liikkuvaa aineistoa sekä kuljetat aineistoa Rovaniemen kaupunginkirjaston eri toimipisteiden välillä. Työ voi olla fyysisesti kuormittavaa.

Työssäsi käytät sujuvasti sähköisiä asiointikanavia sekä käytössä olevaa kirjastojärjestelmää. Työskentelet mielelläsi erilaisten ja eri-ikäisten asiakkaiden kanssa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta sekä riittäviä IT-taitoja.

Edellytämme hakijalta B-ajokorttia. Lisäksi toivomme ajokokemusta, erityisesti pakettiautolla ajamisesta.

Toimen kelpoisuusehtona on tieto- ja kirjastopalvelualan perustutkinto tai muu soveltuva ammatillinen perustutkinto. Työkokemus kirjastoalalta katsotaan eduksi.

Työ alkaa 1.11.2024 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Tehtäväkohtainen palkka on 2126,00 € (02KIR070) jonka lisäksi maksetaan mahdollinen KVTES:n mukainen kokemuslisä.
Työ alkaa 1.11.2024 tai sopimuksen mukaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työ on kaksivuorotyötä ja voi sisältää ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Tehtävään haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sähköistä hakemusta ei ole mahdollisuutta tehdä, hakemuksen voi toimittaa postitse osoitteella Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan toimen nimike.

Hakuaika päättyy 6.10.2024 klo 23:59. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastattelut järjestetään viikolla 42.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ROI-03-68-24/fi_FI