Asiakasohjaaja (keskitetty asiakas- ja palveluohj, Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Palkkaus: 2999,30€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
ASIAKASOHJAAJAA

Työskentelet Saarijärven, Kannonkosken, Kivijärven, Kyyjärven, Karstulan, Kinnulan, Viitasaaren ja Pihtiputaan alueella. Voit esittää toiveesi, missä näistä kunnissa työpisteesi sijaitsee. Tarjoamme mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.

Asiakasohjaajan työtehtäviin kuuluvat hyvinvointialueen asukkaiden ohjaus ja neuvonta sekä palvelutarpeen arviointi. Palvelutarpeen selvittämisessä keskeistä on asiakkaan kuntoutumispotentiaalin tunnistaminen, toimintakyvyn, avuntarpeiden ja tavoitteiden kuvaus. RAI toimintakyvyn arvioinnin mittareita hyödynnetään yli 18-vuotiaiden osalta. Palvelutarpeen ja toimintakykyarvion sekä hyvinvointialueen myöntämisperusteiden mukaan tehdään viranomaispäätöksiä palveluiden aloittamisesta, jatkumisesta sekä lopettamisesta eri palveluihin. Asiakasohjaaja tekee tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden kanssa.

Tehtävässä keskeistä on palveluiden yhteensovittaminen, asiakkaiden yhdenvertainen palveluiden suunnittelu, järjestäminen ja toteutuksen seuranta sekä muutoksiin reagoiminen.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

-------------------

Kelpoisuusehtona soveltuva sosiaali- ja / tai terveysalan korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto ja kokemusta asiakastyöstä, palvelutarpeen arvioinnista.

Mikäli tehtävään ei saada kelpoisuuden täyttävää henkilöä, voimme huomioida haussa myös hakijat, jotka eivät täytä kelpoisuusvaatimusta.

Tehtävässä eduksi katsotaan hyvä palvelujärjestelmätuntemus, muuttuvan tiedon hallinta (julkiset palvelut, yksityiset palvelut, 3.sektorin palvelut ja etuudet) ja tiedonkulun varmistaminen. Eduksi katsotaan myös hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus, paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky, itseohjautuvuus sekä vammaispalveluiden aikaisempi tuntemus. Tehtävään kuuluu päätöksentekoa hyvinvointialueella sovittujen säännösten mukaisesti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaan.

Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Auton käyttömahdollisuus on välttämätön viran hoitamisessa.

Täytä Kuntarekryn hakemuspohjaan ne tiedot työkokemuksestasi ja koulutuksestasi, jotka katsot tähän tehtävään olennaiseksi.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/621734/fi_FI