Mikkelin vastaanottokeskuksen ohjaaja, Suomen Punainen Risti Kaakkois-Suomen piiri
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 10.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta - tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Kaakkois-Suomen piirin ylläpitämään Mikkelin vastaanottokeskukseen ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 1.11.2024 tai sopimuksen mukaan.

SPR:n Kaakkois-Suomen piirin Mikkelin vastaanottokeskus tuottaa vastaanottopalveluita Maahanmuuttovirastolle. Keskuksen kapasiteetti on 150 keskusmajoittujaa.

Työtehtävät

Vastaanottokeskuksen ohjaajan työnkuvaan kuuluu turvapaikanhakijoiden majoituspalvelujen järjestäminen, yleinen ohjaus- ja neuvontatyö, työtoiminnan sekä liikunta- ja vapaa-ajan toimintojen organisointi. Työtä tehdään osana ohjaustiimiä ja välillä moniammatillisissa tiimeissä. Keskuksessa on ammattitaitoinen ja hyvähenkinen työyhteisö, joka toimii matalalla kynnyksellä, joustavasti ja laadukkaasti. Työtehtävät ovat monipuolisia ja voit vaikuttaa työnkuvaasi mahdollisuuksien mukaan.

Etsimämme henkilö

Odotamme sinulta

Työ edellyttää kykyä joustavaan ja ripeään toimintaan, vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja ja jämäkkyyttä sekä mahdollisuutta tehdä ilta- ja viikonlopputyötä. Arvostamme kokemusta vaativasta asiakastyöstä, motivaatiota tehdä työtä monikulttuurisen asiakaskunnan kanssa, soveltuvaa koulutusta sekä reipasta asennetta.

Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen sosionomin pätevyys, terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen sairaan- tai terveydenhoitajan pätevyys tai yhteisöpedagogin amk tutkinto katsotaan eduksi. Muusta soveltuvasta tutkinnosta ja kielitaidosta on hyötyä ja etsimme ennen kaikkea alalle ja työtehtävään soveltuvaa motivoitunutta henkilöä. Ajokortista on hyötyä työssä.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tehtävässä on erinomainen mahdollisuus hankkia kokemusta maahanmuuttajien ja muiden kulttuurien parissa tehtävään työhön. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut.

Noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikkelin vastaanottokeskuksen johtaja Otto Leppä, p. 040 8613993. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 10.10.2024.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/mikkelin-vastaanottokeskuksen-ohjaaja/ZANQgK