Hallintosihteeri, Jämijärven kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Palkkaus: 2767,11€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme tiiviiseen ja iloiseen työyhteisöömme itseohjautuvaa ja tehokasta hallintosihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Haemme yleishallinnon ja sivistystoimen yhteistä hallintosihteeriä monipuoliseen tehtävään. Työn keskeisimmät tehtävät ovat palkkahallinnon tehtävät (mm. palkkojen valmistelu ja tarkistaminen sekä tietojen vienti Primukseen), kunnan puhelinvaihteen hoito ja kunnanviraston asiakaspalvelu sekä asiakirjahallinnon tehtävät (mm. kokoushallintajärjestelmä Valmun pääkäyttäjyys ja pöytäkirjanotteiden lähettäminen). Lisäksi tehtävä sisältää muita erilaisia toimistotehtäviä kuten laskujen tarkastaminen ja tiliöinti, viranomaisraporttien täyttäminen, tilausten tekeminen, postien lähettäminen ja jakelu.

Suunnitelmissamme on, että ensi vuonna hallintosihteereiden tehtäväkuvia tarkastellaan ja niitä muokataan vastaamaan paremmin organisaation tarpeita ja henkilökunnan osaamista. Näin ollen tehtäväkuva muuttunee tulevaisuudessa.

Työskentelypisteesi sijaitsee Jämijärven kunnanvirastossa, os. Peijarintie 5 A.

Tehtävän hoitaminen vaatii hyvää priorisointikykyä, huolellisuutta, palveluhenkisyyttä ja joustavuutta. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn, etkä pelästy ajoittaisia hektisiä tilanteita.

Tehtävän kelpoisuusehtoina ovat:
- soveltuva korkeakoulututkinto tai perustutkinto (esim. tradenomi, merkonomi)
- kokemus OVTESiin liittyvistä palkkahallinnon tehtävistä
- kokemus sähköisestä asiakirjahallinnosta julkisella sektorilla
- erinomaiset tietotekniset taidot
- hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkisyys
- sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito

Eduksi katsomme:
- KVTESin ja TSn tuntemuksen
- Populus ja Primus -järjestelmien osaamisen
- kokemuksen julkishallinnon toimistotehtävistä
- englannin kielen osaamisen

Työssä noudatetaan KVTESia. Työaika on 36,25 h/vko. Työntekijän on oltava paikalla kunnanviraston aukioloaikoina, mutta muuten noudatamme liukuvaa työaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 2767,11 €/kuukausi (01TOI060), jonka lisäksi maksetaan KVTESin mukainen työkokemuslisä. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Työ alkaa 4.11.2024 tai sopimuksen mukaan.

Olemme pieni ja rento työyhteisö, jossa pyrimme tukemaan toisiamme joka tilanteessa ja puhallamme yhteen hiileen. Toivottavasti et kaihda hurttia huumoria, koska sitä riittää.

Mukavan työyhteisön lisäksi tarjoamme hyvin kattavat työterveyspalvelut, ilmaisen kuntosalin käytön, lounasedun, työsuhdepyöräedun ja ilmaisen uintivuoron Kankaanpään uimahallissa krt/vko.

Hakemukset tulee toimittaa osoitteeseen jamijarvi@jamijarvi.fi. Hakemusten lisäksi on toimitettava erillinen ansioluettelo. Tutkintotodistukset yms. pyydämme vasta mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 7.10.2024 klo 16.00.

Lisätiedot: talous- ja hallintopäällikkö Noora Nieminen, puh. 040 542 4847, noora.nieminen(at)jamijarvi.fi, tavoitettavissa 23.9.-27.9. ja 7.10.

JÄMIJÄRVEN KUNTA
Pieni ja lennokas Jämijärvi on noin 1700 asukkaan vireä kunta Pohjois-Satakunnassa tunnin matkan päässä Tampereelta ja Porista. Liikunta- ja harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset sekä kesällä että talvella. Järjestötoiminta on aktiivista ja pienen kunnan elämä käytännönläheistä, joustavaa ja vaihtelua tarjoavaa.
Olemme olleet alueen nettomuuttovoittaja vuosina 2021, 2022 ja 2023.
Seuraa arkeamme somessa! Instagram: @jamijarvi.fi, Facebook: @Jämijärven kunta
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:noora.nieminen@jamijarvi.fi