Lukion matematiikan ja fysiikan lehtori, Matinkyl, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
MIKSI MATINKYLÄN LUKIO?

Matinkylän lukio on kasvava oppilaitos, joka tarjoaa erinomaiset puitteet opetukselle ja oppimiselle. Sijaintimme metrokäytävän päällä, Ison Omenan ja Länsiväylän välittömässä läheisyydessä, takaa meille poikkeuksellisen saavutettavuuden. Kulttuurienvälisen vuorovaikutuksen tukeminen ja kestävän tulevaisuuden edistäminen ovat meille sydämenasioita, ja olemmekin ylpeitä kuulumisestamme kansainväliseen Unesco Asp-kouluverkkoon.

Matinkylän lukion toiminnan kulmakivet ovat tavoitteellisuus, hyvinvointi, osallisuus ja yhteisöllisyys. Meillä panostetaan toimiviin rakenteisiin, läpinäkyvään johtamiskulttuuriin ja tasapuoliseen sekä yhdenvertaiseen toimintaan. Lukiossamme kaikki ovat mukana yhteisessä tekemisessä, ja oppimisympäristömme on innostava ja motivoiva.

MITÄ TOIVOMME SINULTA?

Odotamme sinulta monipuolista pedagogista osaamista ja vahvaa sitoutumista opetussuunnitelman toteuttamiseen molemmissa aineissa. Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää hallita opetettavat aineet, olla perillä lukion opetussuunnitelmista ja olla valmis kehittämään oppiaineen opetusta yhteistyössä muiden opettajien kanssa. Valittu opettaja tulee opettamaan sekä lyhyttä ja pitkää matematiikkaa, fysiikkaa sekä toimimaan tietotekniikan vastuuopettajana.

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana luomassa Matinkylän lukion tarinaa alusta asti. Pääset osaksi motivoitunutta opettajatiimiä, jossa arvostetaan yhteisöllisyyttä ja jatkuvaa kehittymistä. Uusi lukiorakennuksemme tarjoaa moderneja oppimisympäristöjä ja inspiroivia tiloja opetuksen toteuttamiseen.

LISÄTIETOJA JA HAKEMINEN:

Mikäli tunnet kutsua olla osa Matinkylän lukion kasvutarinaa, lähetä hakemuksesi määräaikaan mennessä Kuntarekry-järjestelmässä. Haastattelut pidetään 7.10.2024.

Koulun nimi ja osoite: Matinkylän lukio, Tynnyritie 2, 02230 Espoo.
Työaika: OVTES:in mukainen
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Haettava tehtävä on vakinainen.
Palvelussuhde alkaa 1.8.2025
Tämä työpaikka on esteetön.

Kelpoisuusvaatimus: Lukion matematiikan ja fysiikan lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään monipuolista pedagogista osaamista ja vahvaa sitoutumista opetussuunnitelman toteuttamiseen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme vahvaa osaamista tietotekniikasta, hyviä vuorovaikutustaitoja, ryhmänohjaustaitoja, opiskelijalähtöistä otetta ja kehitysmyönteisyyttä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1973-24/fi_FI