Perheohjaajan sijaisuudet, eteläinen alue, Pohjois-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Palkkaus: 2985,09€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Pohjois-Savon hyvinvointialueelle lapsiperheiden sosiaalipalveluihin, Eteläiseen perhekeskukseen kahta (2) perheohjaajaa määräaikaiseen tehtävään. Työpiste sijaitsee hyvinvointikeskus Aallossa Varkaudessa. Työ alkaa mahdollisimman pian. Toinen sijaisuuksista kestää 30.4.2025 asti ja toinen 31.12.2024 asti.

Keitä me olemme?

Yksikkö on osa perhekeskuksen perheiden sosiaalipalveluita. Perheohjaajan työskentely on tavoitteellista, ennaltaehkäisevää ja vahvasti muutokseen tähtäävää sekä korjaavaa työskentelyä lastensuojelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisissa asiakkuuksissa. Asiakasprosessit suunnitellaan yhdessä asiakasperheen, sosiaalityöntekijän ja tarvittaessa muun perheen verkoston kanssa. Perheohjaajan tehtäviin kuuluu asiakasperheen olosuhteiden kartoittamista, ohjausta, tukemista ja neuvontaa. Työ sisältää myös iltatyötä.

Tiimissämme työskentelee perheohjaajia sekä lapsiperheiden kotipalvelun työntekijöitä. Tiimimme toiminnasta vastaa palveluesihenkilö. Meillä on vankkaa ja monipuolista perhetyön osaamista, olemme innostuneita kehittämään perhekeskuspalveluitamme ja työtapojamme ja meillä on mukava työilmapiiri.

Millaiseen työhön etsimme perheohjaajaa?

Perheohjaaja toimii perheohjaajana tai ammatillisena tukihenkilönä sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaisissa perhetyön tai tehostetun perhetyön asiakkuuksissa. Työ on tavoitteellista ja muutokseen tähtäävää, keskittyen korjaavaan työskentelyyn. Asiakasprosessit suunnitellaan yhteistyössä asiakasperheen, sosiaalityöntekijän ja tarvittaessa perheen muun verkoston kanssa. Perheohjaajan tehtäviin kuuluu muun muassa asiakasperheen olosuhteiden kartoittaminen, ohjaus, tukeminen ja neuvonta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja merkityksellisen työn, joka sisältää päivittäin uusia haasteita ja antaa mahdollisuuden kehittyä osana isoa organisaatiota. Tarjoamme myös hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet sekä ammattitaitoiset työkaverit mukavassa moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Hyvinvoinnin tueksi tarjoamme mm. ePassin (vähintään kolmen kuukauden työsuhteesta) ja työterveyshuollon palvelut.

Työaika tehtävässä on 38,25 h/vko, työ sisältäen myös iltatyötä.
Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti 2985,09€/kk.

Olisiko tämä sinulle sopiva tehtävä?

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) mukaisesti perheohjaajan tehtävään soveltuva sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan lastensuojelulain ja sosiaalihuoltolain mukaisen asiakastyön kokemus ja perheiden kanssa työskentely kotiin annettavana palveluna. Tehtävässä edellytetään B-ajokorttia.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä rikostaustaote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme lain mukaista rokotussuojaa.

Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa, joka on maksimissaan puolet työsuhteen kestosta.

Haethan pian, sillä haastattelemme sijaisuuksiin jo hakuajan sisällä. Valinnat voidaan tehdä heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Sinulle on paikka sydämessä. Tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/615229/fi_FI